To je to što me zanima!

Djevojčica (14) u igri pala na beton, bori se za život u bolnici

Curica se teško ozlijedila dok se igrala s prijateljicama u Makarskoj. Pad na cestu činio se bezazlen, no curica je zadobila prijelom lubanje i krvarenje u mozgu
Vidi originalni članak

Djeca su pred zgradom igrala nogomet. Bilo ih je desetak. Veselo su vikali i zabavljali se. Naša Matea je odjednom pala na cestu. Udarila je glavom o beton, ali udarac nije izgledao opasno. Nakon pada je došla kući. Imala je malu posjeklinu na bradi, oprala je ranu i sjela, opisuje Ivan Ivandić (27) iz Makarske naoko bezazlenu situaciju koja se pretvorila u pravu noćnu moru. Njegova sestra Matea (14) u padu je bradom lupila o cestu. Isprva su mislili da je slučajno pala s nekog zidića, ali ispostavilo se da nije.

- Nakon nekoliko minuta počela se žaliti na mučninu, a potom je pala u nesvijest. Bili smo šokirani. Odmah smo je odvezli na Hitnu pomoć, odakle je prevezena u Split - kaže Matein brat. U Splitu su je hitno operirali i liječnici su je probudili poslije operacije. Međutim, prema bratovim riječima, u ponedjeljak je ponovno bila u nesvjesnom stanju.

- Liječnici su nam rekli da se ništa neće znati dok ne prođe nekoliko dana. Za sada je stanje neizvjesno - dodao je utučeno Ivan, koji je danas posjetio sestru u bolnici. Djevojčica ima prijelom lubanje i krvarenje u mozgu.

Matea je jedno od 10-ero djece u obitelji Ivandić. Majka je ostala bez supruga, koji je umro nakon Domovinskog rata.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Number 1 10.05.2011.

    Matea je predobra,daj joj Bože sve najbolje ...Molimo se za nju.

  • AndreaOkmažić 09.05.2011.

    hahahha Feel, genij si xD Ma bolje je da je uz kompjuter, ko i svatko "normalan" ...

  • AndreaOkmažić 09.05.2011.

    Ne mogu vjerovat.. curu znam, ali sve do maloprije nisam imala pojma da je rijec o njoj.. I roditelji nemaju sta tu biti krivi, pada se svaki dan. Ne mogu oni ko policajci bit okolo nas cijelo vrijeme. Molin se za Mateu i da sve bude OK... ipak je ona jaka, nadam se da ce sve biti u redu. :((

Komentiraj...
Vidi sve komentare