To je to što me zanima!

Curica (2) sama se spasila iz bazena jer zna plivati

Elizabeth Jelly na treninge plivanja krenula je sa samo osam tjedana, što ju je naučilo da se ne boji vode. Kad je upala u bazen, nije se uplašila
Vidi originalni članak

Elizabeth Jelly (2) upala je u bazen dubok dva metra ispred svoje kuće u Velikoj Britaniji. No 'iskusna' plivačica ostala je pribrana i sama je doplivala do ruba bazena. Dvogodišnja djevojčica preživjela je pad u puni bazen jer je već sa osam tjedana počela učiti plivati. Tad je pozvala mamu da je izvadi. Majka Amanda (38) kaže kako su rane lekcije iz plivanja naučile Elizabeth da se ne boji vode i ne paničari.
- Tražila sam je po kući, a onda sam se sjetila da sam vrata koja vode prema bazenu ostavila otvorena. Oblio me hladan znoj, mislila sam da je gotovo - ispričala je Amanda za Daily Mail. No pronašla je Elizabeth kako se smiješi uz rub bazena.
- Jako sam ponosna na nju - kazala je Amanda.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • elenora 13.05.2008.

    svaka cast malenoj,samo zašto joj se majka toliko uplašila ako ju je već na vrijeme naučila plivati,da se ne boji vode..cemu taj strah kad je malena tako sigurna u vodi da nekažem pliva ko velika???

  • sesveteboy 13.05.2008.

    i sta sad je ona frajerica sto zna plivat, znam i ja plivat pa se ne hvalim

Komentiraj...
Vidi sve komentare