To je to što me zanima!

Curica (2) umrla nakon što ju je u more otpuhao vjetar

Djevojčica (2) umrla je nakon što je vjetar nju i njenog 8-mjesečnog brata otpuhao u ledeno more na obalama Warren Aprona u V. Britaniji
Vidi originalni članak

Djevojčica (2) umrla je nakon što je vjetar nju i njenog 8-mjesečnog brata otpuhao u ledeno more na obalama mjesta Warren Apron u Velikoj Britaniji. Otac djevojčice šetao je obalom s djecom i prijateljicom, a pogled s kolica skrenuo je samo na sekundu. Olujni vjetar otpuhao je kolica u more. Otac je skočio u more i oslobodio djecu iz kolica, no za djevojčicu je bilo prekasno. Preminula je malo nakon dolaska u bolnicu. Otac, brat djevojčice i prijateljica su stabilno. Temperatura mora trenutačno je 6 Celzijevih stupnjeva. U pomoć djevojčici i izbezumljenom ocu priskočila su i dvojica muškaraca s obližnjeg broda. Prema riječima Jeremya Francisa (54) uspjeli su djecu izvući na obalu i dječak se počeo polako oporavljati. No, djevojčica je bila u nesvijesti. Iako su je pokušali oživiti, nije joj bilo pomoći.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • sokrates 16.02.2009.

    Lako je sad komentirat, kako je moga... Dovoljan je samo sekund da se poklope nesretne okolnosti i dođe do ovoga. Desilo se, niko to ne može predvidit a više ni ispravit!

  • šamar 16.02.2009.

    tako banalane a tako kobne greske rade mladi roditelji...uopce ne razmisljaju....

  • gradelji 16.02.2009.

    a di ih vodi tako blizu ruba, po takvom nevremenu ccc

Komentiraj...
Vidi sve komentare