To je to što me zanima!

Curica (7) izgleda kao lutka, neće biti viša od jednog metra

Curica Kenadie rodila se kao patuljčica te su liječnici mislili kako neće preživjeti. Krenula je u školu, a nitko ju ne tretira drugačije od ostale djece unatoč visini
Vidi originalni članak

Kenadie Jourdin-Bromley iz Kanade je nakon rođenja bila dugačka tek 28 cm te liječnici nisu mislili da će preživjeti. U bolnici su ju zvali Palčica. Danas curica izgleda kao dijete od 18 mjeseci, iako ima sedam godina. Djevojčica je patuljčica, ali ima rijetki oblik bolesti zbog kojeg su joj svi dijelovi tijela proporcionalni te izgleda kao lutka.

- Nakon što sam rodila Kenadie htjela sam samo čuti njen plač da znam kako je živa. Nakon nekog vremena čuli smo slabi zvuk koji je podsjećao na mijaukanje - kazala je majka Brianne Jourdin. Dodaje kako su liječnici bili sigurni da curica neće nikada moći normalno govoriti ni hodati. Ipak, izrasla je u normalnu curicu. Išla je u dječji vrtić kao i ostala djeca, a u školi ju nitko ne tretira kao da je drugačija od ostale djece. Pretpostavlja se kako curica nikada neće narasti više od jednog metra. 

- Želim samo da Kenadie bude sretna i nasmiješena te da uspije u životu - rekla je njena majka. Daily Mail piše kako samo 40 ljudi u SAD-u ima istu bolest kao Kenadie.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • sulisa30 12.03.2011.

    A mala...draga je jako!

  • mala_sirena 12.03.2011.

    Palčica :o))

  • 11.03.2011.

    lijepa malena.....ima jedno dijete s tim poremecajem i u zagrebu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare