To je to što me zanima!

Curica je preminula u bolnici u Srbiji: Pojela otrov za štakore?

Iako je obitelj navela da je dijete pojelo otrov za štakore, mi to u ovom trenutku ne možemo tvrditi. Tek nakon obdukcije i rezultata svih analiza znat ćemo što se dogodilo, kazao je ravnatelj Opće bolnice u Požarevcu
Vidi originalni članak

Djevojčica A. K. (2) preminula je u utorak navečer u bolnici u Požarevcu u Srbiji nakon što je ranije istog dana primljena na Odjel pedijatrije zbog trovanja otrovom za štakore, javlja Blic

Prema prvim, neslužbenim informacijama, obitelj je u bolnici navela da je djevojčica pronašla i pojela taj otrov, ali liječnici nisu mogli potvrditi da je to uzrok smrti, već čekaju rezultate svih analiza, ali i obdukcije koja će se napraviti u srijedu. 

U Općoj bolnici u Požarevcu potvrdili su informacije 'Blica' da je dijete primljeno u utorak kod njih na liječenje i da je preminulo sinoć bez obzira na sve napore liječnika. 

Dr. Danko Nikolić, ravnatelj Opće bolnice u Požarevcu naveo je za "Blic" da je dijete sinoć preminulo, kao i da se čekaju rezultati svih analiza koji će pokazati što se zapravo dogodilo.  

- Iako je obitelj navela da je dijete pojelo otrov za štakore, mi to u ovom trenutku ne možemo tvrditi. Naime, za danas je zakazana obdukcija. Kada sve bude završeno tada ćemo znati što se dogodilo s tom pacijenticom. U ovom trenutku ne mogu ništa tvrditi - rekao je dr. Nikolić za 'Blic'. 

Po nalogu tužiteljstva u Požarevcu, policija je poduzela sve potrebno kako bi do kraja rasvijetlili ovaj slučaj.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • IvanaMaslačko 10.04.2019.

    Ma da nisu možda trovali pse i mačke čim su to imali u kući. Uostalom nije humano trovat ni pacove.

  • Goran123456 10.04.2019.

    Bilo je pitanje vremena. A kad staklno upozoravaju vlasnici kucnih ljubimaca da se ovo moze dogoditi. Onda ispada da pretjeruju.

  • ilmare 10.04.2019.

    Grozno ! Zabraniti otrove na otvorenim površinama... Bolje je nabaviti mačke,ako ima puno štakora okolo kuće . Ili hraniti POMALO mace lutalice,pa će se držati blizine kuće. To ja radim na Braču, a moj susjed iz Kanade baca k' o bl..av okolo ,pa otrovao od drugog susjeda psa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare