To je to što me zanima!

Curica jede šest obroka na dan, a ima samo 16 kg

Ellie Wiseman (12) teška je samo 16 kilograma, iako na dan pojede čak šest obilnih obroka. Zbog toga ne može prehodati ni 100 metara
Vidi originalni članak

Njezini roditelji tvrde da Eliie pati od neobjašnjivog poremećaja koji joj jednostavno ne dopušta da se udeblja. Iako su posjetili sve moguće bolnice, napravili pretrage na svim odjelima, doktori nisu ustanovili iz kojeg razloga je Ellie i dalje tako mršava i slaba.
- Ellie je uvijek bila mršavica i iako se doslovno prežderava nije dobila ni kilogram - kaže njezina majka Kirsty, dodajući da su sada napokon skupili novce pa će pomoć potražiti u SAD-u.
Iako joj život trenutačno nije u opasnosti, roditelji stalno moraju kontrolirati njezinu težinu kako ne bi još više smršavjela.
S obzirom da je Ellien otac Mark godinama bio američki vojnik na ratištima širom svijeta, majka se boji da njezin poremećaj nema veze s uranom, s kojim se često susretao.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Hacker-ri 08.02.2008.

    mislim da bi ona trebala endokrinologu ili kako se vec zovu ljudi sa prehranom i svim. Mozda i je od Urana ali to treba i moze ustanovit bolnica ! Ne Hrvatska ;) ali vani ...

  • Kakma 08.02.2008.

    To ne moze dobro zavrsiti.Gdje je ta moderna medicina,nek se se tu pokaze i pomogne dijetetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare