To je to što me zanima!

Curica preskočila ogradu i pala u kavez s medvjedima

Njemačka: Djevojčica (3) se popela preko metar visoke ograde i pala je u kavez. Medvjed ju je udario po glavi. Otac je skočio za njom i spasio ju
Vidi originalni članak

Curica (3) iz Nizozemske popela se preko metar visoke ograde i pala u kavez s medvjedima u zoološkom vrtu u njemačkom Lünebachu. Njezin otac (34) je odmah skočio za njom. No, medvjed je curicu već udario po glavi. Otac je kćerku sklonio na sigurno, a životinja je onda napala i njega. Ozlijedila mu je nogu. Nekako se uspio izvući iz kaveza. Dijete su helikopterom odveli u bolnicu, a oca je odvezla hitna pomoć. Glasnogovornica policije je rekla da su otac i kćer imali sreće te da im životi nisu u opasnosti. Policija istražuje tko je kriv za nesreću. Isti medvjed, visok 1,90 metara, je napao i prije tri godine. Tada je čuvaru raskomadao ruku dok ga je hranio. U ZOO-u kažu da je to drugačiji slučaj jer je tada medvjed htio čuvaru uzeti kantu s hranom.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • m4yf10w3r 20.08.2010.

    kaj bi sad medvjeda trebali ubit jer je napao ljude. pa koji su to kreteni, nije medo domaca zivotinja

  • user_48884 20.08.2010.

    @lackovic: A gdje piše da je m4yf10w3r borac za prava životinja? Možda da malo poslušaš vlastiti \"savjet\".

  • _lackovic_ 20.08.2010.

    m4yf itd ili kako se već nazivaš, gdje piše da bi medvjedu itko išta napravio? vi borci za prava životinja stvrno niste normalni; i kad životinja nije ugrožena, obavezno ostavljate debilne komentare.

Komentiraj...
Vidi sve komentare