To je to što me zanima!

Curica se ubila jer su je zlostavljali na MySpaceu

Megan Meier (13) mislila je da je preko My Spacea upoznala slatkog Josha. Tim nadimkom koristila se njena susjeda zbog koje se ubila
Vidi originalni članak

Megan i "Josh" razmijenili su na tisuće poruka sve dok jednog dana on nije napisao kako više ne želi biti njen prijatelj te da je ona jedna obična "drolja i lažljivica". Otac ju je nekoliko sati poslije pronašao obješenu u sobi. Roditelji su istaknuli kako je njihova kći bolovala od depresije pa su joj dopustili da otvori profil na My Spaceu kako bi se družila i opustila u kominuikaciji s ljudima. Tamo je i upoznala navodnog slatkog Josha (16), odnosno svoju susjedu. Mjesecima je žurila iz škole kući kako bi vidjela da li joj je Josh poslao poruku.
- Bila je totalno zaluđena time. Dopuštali smo joj jer smo mislili da u tome nema ništa loše, a Megan mi je čak i pokazala njegov profil kako bih vidjela s kim se dopisuje - priča majka.
Posljednja poruka upućena na Meganin profil je bila da bi svijet sigurno bio bolji bez nje.
- Zašto bi uopće netko tako maltretirao bolesnu curicu. Tjednima je dobivala ružne poruke na svoj profil, nazivao ju je svakakvim imenima, čak su je i u školi maltretirali. Ne razumijemo zašto - rekli su roditelji Ron i Tina.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • krizantema 19.11.2007.

    zelenozuti....josh je bila njena susjeda....kontas?

  • zelenožuti 19.11.2007.

    a josh nema s tragedijom nikakve veze?

  • prizemlje 19.11.2007.

    Za boga miloga!!!!!! Pa da li je to normalno razmišljanje roditelja?? Koje dijete je još izjiječilo depresiju sa igračkom ili računalom??? s t r a š n o

Komentiraj...
Vidi sve komentare