To je to što me zanima!

Curica skočila iz ukradenog auta, beba ostala na sjedalu

V. Britanija: Žena (27) je išla na vjenčanje s pokćerkom (12) i sinom starim 11 mjeseci. Stala je ispred trgovine kako bi kupila užinu. U vozilu je ostavila djecu. Lopov je ukrao vozilo
Vidi originalni članak

Lopov je ukrao auto u kojem su bili djevojčica (12) i beba. Djevojčica je iskočila iz automobila, a kraljivac se odvezao s bebom da bi je kasnije malo dalje ostavio na pragu kuće. 

Žena (27) je išla na vjenčanje 2. srpnja u Enfieldu sa svojom pokćerkom (12) i sinom starim 11 mjeseci. Stala je ispred trgovine kako bi kupila užinu. U vozilu je ostavila djecu. Lopov je ukrao vozilo. djevojčica je iskočila iz auta i potrčala prema trgovini u kojoj je kupovala njezina pomajka. Vikala je: "Beba, beba".

Scotland Yard je objavio snimku i pozvali su lopova da se preda. Policija je pohvalila hrabru djevojčicu i ljude koji su bebu pričuvali doknisu stigli njihovi službenici. 

- Lopov je oportunist kojem očito nije bila bitna sigurnost djece. Ovo što se dogodilo je najgora noćna mora za roditelja. Pozivamo počinitelja da se preda prije nego što će biti prekasno - rekli su u policiji, piše Daily Mail.  

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 09.07.2016.

    Curica od 12 godina može pričuvati 2 minute bebu od 11 mjeseci koja sjedi zavezana u svojoj sjedalici, ne vidim svrhu tolike drame da je majka kriva jer po meni nije.

  • monikakarla 09.07.2016.

    Neslažem se da je žena kriva!!Curica ima 12 godina,mala beba s njom skočila samo kupiti užinu ali jedino je trebala reci maloj da iznutra sve zaključa dok nje nema.Jer nikad se nezna.

  • nilson 09.07.2016.

    Ljudi cer joj ima 12 god moze ic u kino, na pice nebitno a nesmije ostat u autu s bratom od 1g 2 min daj koji vam je

Komentiraj...
Vidi sve komentare