To je to što me zanima!

Curica želi trčati i traži da joj odstrane bolesnu nogu

Danielle (11) se rodila sa dislociranim kukovima i koljenom pa joj je desna noga nepokretna. Želi postati paraolimpijka i natjecati se u trčanju
Vidi originalni članak

Dosadilo mi je stalno vući bolesnu nogu za sobom. Želim se igrati s ostalom djecom i natjecati se na paraolimpijskim igrama, kaže Danielle Bradshaw (11) koja je zatražila doktore da joj amputiraju nogu. Svojom željom hrabra djevojčica iznenadila je cijelu obitelj. Danielle se rodila sa dislociranim kukovima i desnim koljenom zbog čega se mora koristiti kolicima. Njezina druga noga potpuno je zdrava. Danielle kaže da se na amputaciju odlučila jer joj je dosadilo djetinjstvo provoditi po bolnicama i gledati svoje vršnjake kako se bezbrižno igraju. Na amputaciju će otići u kolovozu u bolnicu u Sheffieldu. Čim se oporavi od operacije Danielle će dobiti protezu. Njezini prijatelji već sada skupljaju novac kako bi joj kupili protezu za trčanje i sportska kolica.
- Uopće me nije strah, štoviše uzbuđena sam. Jedva čekam da operacija završi i da počnem trčati i trenirati. Ja samo želim biti normalno dijete - rekla je za Daily mail Danielle.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • đenka01 19.07.2010.

    sretno ti mala..........svi smo uz tebe............ kapa doli...

  • Zeljk0 19.07.2010.

    tako treba curo! glavu gore!

  • predsjednik03 19.07.2010.

    sretno djevojko ! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare