To je to što me zanima!

Curice (11) se potukle ispred škole zbog dečka, jedna umrla

Vlasti ne planiraju nikakva uhićenja. Obavijestili su da tučnjava nije bila previše nasilna. Curice su dogovorile sukob u dvorištu koji je trajao manje od jedne minute
Vidi originalni članak

Djevojčica (11) umrla je nakon sudjelovanja u tučnjavi ispred osnovne škole u Kaliforniji koja je navodno počela zbog svađe oko dječaka .

Joanna Ramos umrla je u bolnici nekoliko sati nakon što se potukla s drugom djevojčicom (11), ali policija je obavijestila da ne planira nikoga uhititi. Prema tvrdnjama vlasti tučnjava ispred škole nije bila posebno ozbiljna ili nasilna. Nije korišteno oružje, a nijedna djevojčica nije srušena na tlo. Borba djevojčica isplanirana je unaprijed,a trajala je manje od minutu. Gledalo ju je sedam, osam drugih učenika, piše Daily Mail.

Preminula djevojčica nakon borbe se vratila u školu gdje se osoblju požalila na glavobolju. Roditelji su ju odveli u bolnicu, a na putu do bolnice ostala je bez svijesti i nije disala. Unatoč hitnoj operaciji umrla je šest sati nakon tučnjave. Još nije utvrđen uzrok smrti. 

Djevojčičina prijateljica Stephanie Soltero rekla je da je do svađe došlo zbog dječaka. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • nselimo1 20.04.2012.

    Tuča radi prve simpatije , koju če zauvjek pamtiti i jedna i druga strana. Sučut.

  • Radnik_1 19.04.2012.

    Only in America....stupid girls

  • gkzone 19.04.2012.

    Ako je tako kao što su opisali vjerojatno se radilo o nekom zdravstvenom problemu, nije da podržavam nasilje... Žao mi je djevojčice u svakom slučaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare