To je to što me zanima!

Curicu (13) namamio u hotel: Muškarcu (51) istražni zatvor

Istražni zatvor određen mu je zbog opasnosti od bijega, opasnosti od utjecaja na svjedoke tijekom istrage i ponavljanja nedjela. Opasnost od bijega postoji jer osumnjičenik ima hrvatsku putovnicu izdanu u Italiji
Vidi originalni članak

Pedesetjednogodišnjem muškarcu M. G. koji je u jedan zagrebački hotel zbog spolnog zlostavljanja namamio 13-godišnju djevojčicu, u utorak poslijepodne je na zagrebačkom Županijskom sudu određen jednomjesečni istražni zatvor, doznaje se od glasnogovornika suda.

Istražni zatvor određen mu je zbog opasnosti od bijega, opasnosti od utjecaja na svjedoke tijekom istrage i ponavljanja nedjela. Opasnost od bijega postoji jer osumnjičenik ima hrvatsku putovnicu izdanu u Italiji, kao i prebivalište u toj zemlji, dok stvarno živi u Švicarskoj.

Više detalja o tom slučaju ne može se doznati jer je postupak osumnjičenika tajan zbog zaštite maloljetnog djeteta. Mediji su objavili da je muškarac bio s djetetom od nedjelje u dva sata do ponedjeljaka u zoru te da je namamio putem interneta. Roditelji su mislili da je njihova kći kod prijateljice, ali su posumnjali da nešto nije u redu jer im se nije javljala na telefon.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • petar4veliki 21.03.2016.

    Potepuh.Zašto joj je trebao nešto napraviti?Zamisli da je to tvoje dijete.Dali bi pitanje bilo isto?

  • prezidentos 10.03.2016.

    ročno bombo v gate in bum

  • tvoja_najgora_noćna_mora 09.03.2016.

    Rekla je u hotelu da ceka "tatu", znaci ocekivala je da ce se pojaviti stariji muskarac. Fuj, kam je svijet otišao. S 13 me bilo sram pogledat simpatiju, slušala sam discman i ljepila postere po zidu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare