To je to što me zanima!

Curicu (4) u šetnji na plaži autom ubila vozačica (66)

Djevojčica se šetala se s majčinim ujakom i držala ga za ruku prije nego li je istrčala na prometnicu. Vozačicu B. Worley je vjerojatno ulovila panika
Vidi originalni članak

Ellie Bland (4) iz Velike Britanije preminula je u nedjelju nakon što je na nju naletio automobil na poznatoj plaži Daytona na Floridi. Šetala se s majčinim ujakom i držala ga za ruku prije nego li je istrčala na prometnicu. Jedan od svjedoka je rekao kako je vozačicu Barbaru Worley (66) vjerojatno ulovila panika nakon što su svi počeli vikati da zaustavi automobil. Vidjeli su kako vozi ravno na djevojčicu, a umjesto kočnice nagazila je na gas te ju udarila. Elliene roditelje je policija obavijestila telefonom o njenoj smrti. Poznanici obitelji kažu da su se John Langlands (53) i njegova supruga Karen (44) brinuli o Ellie i njenoj sestri još od njihova ranog djetinjstva. Ellie je preboljela šum na srcu, a umalo je umrla nakon što se prošle godine zarazila svinjskom gripom. Langlands je u šoku rekao policiji kako ne vjeruje da se upravo njegovoj djevojčici to dogodilo. Dodao je kako mu sve izgleda nestvarno i da svaki dan djecu vodi na plažu. Daytona je jedna od rijetkih plaži u SAD-u po kojoj automobili smiju voziti. Policija vodi istragu, a utvrdili su kako vozačica nije bila pod utjecajem alkohola niti je vozila prebrzo.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • poppy 22.03.2010.

    I ovo oni zovu plažom!? Ne bih se ovde okupala ni da mi plate. Fučkaš plažu po kojoj mogu voziti automobili! Legneš na ručnik, a u jednom ternu preko tebe pređe automobil! Fuj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare