To je to što me zanima!

Curicu (9) nakon pada aviona spasio 'Bog s neba'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Erika Delgado (9) jedina je u Cartageni u Kolumbiji preživjela pad aviona koji je ubrzo nakon polijetanja pao u močvaru i eksplodirao
Vidi originalni članak

Erika je s ostalih pet članova obitelji poletjela s malog aerodroma u Cartageni. Niti minutu poslije avion se zbog težine srušio i eksplodirao. Kad su spasioci stigli na mjesto nesreće, vidjeli su samo zapaljena tijela i tad je spasilac Arturo Ramos čuo dječji plač. Krenuo je dublje u močvaru i tamo pronašao malu Eriku.
- Rečeno mi je da ostanem tu i da će me netko pronaći - rekla je Erika spasiocu, koji ju je pitao tko joj je to rekao. Curica je odgovorila da joj je to poručio "Bog s neba".
Preživjela djevojčica ubrzo je postala zvijezda u Kolumbiji, a mediji su je prozvali "Mala gospođica Čudo". Liječnik koji ju je pregledao nakon nesreće izjavio je kako bi više ozljeda imala da je pala s bicikla. Brigu o njoj preuzet će ujak i ujna.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Xenci 11.10.2007.

    Božje dijelo...

  • srceko3 11.10.2007.

    hm... da...

Komentiraj...
Vidi sve komentare