To je to što me zanima!

Curicu ozlijeđenu u masakru prebacili su na tajnu lokaciju

U pucnjavi u francuskim Alpama ubijen je Saad Al-Hilli, njegova supruga, punica i slučajni prolaznik na biciklu. Djevojčica (7) je preživjela te je ključni svjedok zločina
Vidi originalni članak

Zainab Al-Hilli (7), koja je preživjela masakr u francuskim Alpama, u petak rano ujutro puštena je iz bolnice u Grenobleu te su je prevezli u Veliku Britaniju. Lokacija na kojoj se nalazi je tajna, piše Daily Mail.

Mediji pišu i kako je djevojčica zbog teških ozljeda navodno izgubila vid u jednom oku. Ona je i dalje ključni svjedok ubojstava. Policiji je otkrila da je postojao samo jedan napadač.

Podsjetimo, u pucnjavi u francuskim Alpama ubijen je Saad Al-Hilli, njegova supruga, punica i slučajni prolaznik na biciklu. Djevojčica Zeena Al-Hilli (4) također je preživjela masakr, a našli su je ispod majčina tijela nakon osam sati. Njezina sestra Zainab (7) teško je ozlijeđena. Prema jednoj od teorija djevojčica je preživjela jer je ubojici nestalo metaka.

Ubijenu britansku obitelj je našao biciklist William Brett Martin (53) iz Velike Britanije. On je sada prvi puta ispričao što je vidio. Rekao je da je sve bilo puno krvi. Prvo je mislio da je riječ o prometnoj nesreći, a onda je primijetio da žrtve imaju prostrjelne rane. Zainab al-Hilli mu je izdaleka izgledala kao da se igra, no kada se približio vidio je da je curica teško ozlijeđena. Položio ju je onda u bočni položaj, čime joj je, vjeruje policija, spasio život, sjeo na bicikl i otišao po pomoć jer nije imao signala na mobitelu. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 14.09.2012.

    Nadam se da nebu dozivel sudienja, jer bum blokirani, ak napisem kaj mu sve zelim u cuzi...

  • Capafiori 14.09.2012.

    Sirota dječica!!! Dokle ne nađu ubojicu, ta djeca su mu mete :( Užas.

  • meteori 14.09.2012.

    jadna djeca, nadam se da ce koliko toliko imati normalan život nakon ove tragedije, još su male i nadam se da hoće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare