To je to što me zanima!

Čuvaj se ministra: Maras baca sjekire kao pravi profesionalac

Mora se reći kako ministru jako dobro ide bacanje sjekire. Naime, oba puta uspješno se zabila u drvenu dasku, iako ne znamo je li uspio pogoditi jabuku
Vidi originalni članak

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras ne posustaje u isprobavanju raznih aktivnosti. 

Tako se sada, nakon oranja konjskom zapregom, jahanja kobile, vožnje traktora i električnog bicikla, okušao i u nekoliko sportova iz doba renesanse. 

- Na Renesansnom festivalu u Koprivnici okušao sam se u više sportova iz tog vremena, među ostalim i u streličarstvu te gađanju jabuke sjekirom. Kako to izgleda možete pogledati u videu ili isprobati osobno još danas na koprivničkim Gradskim bedemima - objavio je Maras na svom Facebook profilu i priložio video bacanja sjekire.

Mora se reći kako ministru jako dobro ide bacanje sjekire. Naime, oba puta uspješno se zabila u drvenu dasku, iako ne znamo je li uspio pogoditi jabuku.

Idi na 24sata

Komentari 125

  • maca faca 01.09.2015.

    dobro da nije bila moderna tematika-da ne zvekne i ovaj s Patrie

  • Ilija Lopar 31.08.2015.

    odakle su ovi nasi ministry dosli to sam bog zna

  • najiram 10 31.08.2015.

    on samo provodi plan narodu treba dati igara ...da zaborave na ono što ih slijedi a to je jasno zacrtano u čuvenom planu druga moše..."Govor Moše Pijade sa prvog zasjedanja AVNOJ-a 1942. u Bihaću objašnjava strategiju osvajanja vlasti:[4][5] ...potrebno je zato stvoriti toliko mnogo beskućnika, da ovi beskućnici budu većina u državi. Stoga mi moramo da palimo. Pripucaćemo pa ćemo se povući. Nemci nas neće naći, ali će iz osvete da pale sela. Onda će nam seljaci, koji tamo ostanu bez krova, sami doći i mi ćemo imati narod uza se pa ćemo na taj način postati gospodari situacije.Oni koji nemaju ni kuće ni zemlje ni stoke, brzo će se i sami priključiti nama, jer ćemo im obećati veliku pljačku. Teže će biti sa onima koji imaju neki posed. Njih ćemo povezati uza se predavanjima, pozorišnim predstavama i drugom propagandom... Tako ćemo postepeno proći kroz sve pokrajine. Seljak koji poseduje kuću, zemlju i stoku, radnik koji prima platu i ima hleba, za nas ništa ne vredi. Mi od njih moramo načiniti beskućnike, proletere... Samo nesrećnici postaju komunisti, zato mi moramo nesreću stvoriti, mase u očajanje baciti, mi smo smrtni neprijatelji svakog blagostanja, reda i mira..."živi užas....

Komentiraj...
Vidi sve komentare