To je to što me zanima!

Čuvara u pritvoru suspendirali jer se "natjecao" s Kalinićem

Kalinić i čuvar kladili su se tko će više puta napraviti vježbu podizanja trupa na šipki. Čuvara je 'izazvao' sam Kalinić, a on je na to pristao. Nadležni su ga suspendirali
Vidi originalni članak

Zatvorskog čuvara u pritvoru Specijalnog suda u Beogradu suspendirali su jer je u dvorištu zgrade vježbao skupa sa zatvorenikom Sretkom Kalinićem. Kako javlja srpski Press, Kalinić i čuvar kladili su se tko će više puta napraviti vježbu podizanja trupa na šipki. Čuvara je 'izazvao' sam Kalinić, a on je na to pristao. Cijelu situaciju je 'nadgledao' i drugi čuvar koji je cijelo vrijeme navijao za kolegu.

Nadležni su čuvara koji se natjecao odmah suspendirali. Kalinić nije snosio nikakve posljedice zbog vježbe. Pripadnika Zemunskog klana, poznatog i pod nadimkom Zver inače u pritvoru paze dva čuvara dok ide u redovnu šetnju. Cijelo vrijeme ga drže 'na oku'. 

Sretku Kaliniću i Milošu Simoviću će 17. listopada nastaviti suđenje za ubojstvo srpskog premijera Zorana Đinđića. Kalinić je negirao bilo kakvu povezanost s ubojstvom te je rekao kako je Đinđića ubio Zvezdan Jovanović.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • user_73657 04.10.2011.

    Pa niste nam rekli , ko je pobedil...Sad ja moram diplomatskim kanalima taj podatak tražiti. Jandrokoviću, saznaj i javi mi rezultat, budi bar malo koristan.

  • Nizozemac 04.10.2011.

    To se kaze Budalu nije tesko zajebat....

  • Fjaka_1 04.10.2011.

    E sad mogu mirno na ručak !!!! Saznao sam glavnu vijest!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare