To je to što me zanima!

Cvetko Simić nije bio živ dok su mu rezali udove

DNKA ANALIZA: Forenzičari su Cvetkov DNK pronašli među 24.000 profila u svojoj bazi. Još uvijek nisu našli ruke i glavu ubijenog Cvetka
Vidi originalni članak

I prije no što je to pokazala DNK analiza, policija je sumnjala da izmasakrirano truplo iz Jaruna pripada Cvetku Simiću (44), doznajemo iz izvora bliskih istrazi. Policija je već znala da je njegova supruga Ana u Beogradu prijavila nestanak, a raspolagali su s još nekim informacijama koje su upućivale da bi truplo moglo biti Cvetkovo. Vrlo brzo, za manje od 24 sata, potvrdili su to i iz Odjela biloških i kontaktnih tragova MUP-ova Centra za krim-vještačenja.
- U bazi imamo oko 24.000 DNK profila, svi potječu iz kaznenih djela. Među njima je bio i profil Cvetka Simića - rekao nam je Gordan Mršić, načelnik CKV-a. Kako bi usporedili DNK, iz Cvetkova torza sa Zavoda za sudsku medicinu dobili su tkivo i krv. Krv u truplu, koje je u jezeru bilo 20-ak dana, upućuje da Cvetko više nije bio živ kad su mu odstranili ruke, nogu i glavu.

ŽELIO PREUZETI TUĐI TERITORIJ
Nagađa se da su Cvetka ubili jer je “cinkao” policiji. No prema nekim izvorima, trgujući drogom, upao je na teritorij suprotstavljenoga klana. Policija istražuje i  taj motiv ubojstva.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • icopico 19.03.2010.

    dobro ljudi ajmo sada ozbiljno..jel zna netko di su ruke i glava???

  • trrtrrt 19.03.2010.

    živ,mrtav,živ,mrtav who care

  • user_34983 19.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare