To je to što me zanima!

Cvitan: Arbitražna tužba neće utjecati na istragu o Agrokoru

Formiran je tim koji se time bavi, funkcionira kako treba. Osigurana su dostatna financijska sredstva koja omogućuju angažman eksperata, poručio je glavni državni odvjetnik
Vidi originalni članak

Istraga u slučaju Agrokor tek je počela i sigurno će potrajati s obzirom na veliki obim predmeta, izjavio je glavni državni odvjetnik Dinko Cvitan u Saboru. Naveo je kako će se nakon utvrđivanja svih činjenica odlučiti hoće li se podići optužnica ili ne. 

- U ovom trenutku bilo bi neodgovorno da govorim o tome da će se ona podići ili neće - rekao je. 

Cvitan je uvjeren da na istragu ne može utjecati podizanje arbitražne tužbe za lex Agrokor koje je najavio odvjetnički tim Ivice Todorića.

Ne brine ni da njegov tim neće uspjeti provesti istragu s obzirom na njezin obim. 

- Formiran je tim koji se time bavi, funkcionira kako treba. Osigurana su dostatna financijska sredstva koja omogućuju angažman eksperata – poručio je glavni državni odvjetnik. 

Rekao je i kako tek treba odlučiti na koji način će se ispitati Ivica Todorić, odnosno hoće li se to odraditi video vezom. 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Lala1808 08.12.2017.

    tužba ne smeta a povjerenstvo ne može smeta nekima istina

  • barbossa 07.12.2017.

    A hoćeš ti možda istraživati svog sina Luku kojeg je Todorić spomenuo kao jednog od nositelja organiziranog kriminala u Agrokoru? Mislim onak kak je Mika Špiljak istraživao organizirani kriminal svog sina Vanje u INI pa je ceh platio Đureković i to u Njemačkoj.

  • vihor 2016 07.12.2017.

    zasto je taj uskok ,i povjerenstvo samo da beru place,,kako im se naredi tako rade,,sta je bilo sa predsj,kada je bila za novu u americi ,nista,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare