To je to što me zanima!

Cvitan je zatražio stegovno kažnjavanje Željke Pokupec

Pokupec je razriješena zato što je podignula optužnicu protiv Željka Sačića i Franje Drlje za ratni zločin u Gruborima i Ramljanina, a da o tome nije obavijestila DORH
Vidi originalni članak

Dinko Cvitan, glavni državni odvjetnik RH, podnio je Državnoodvjetničkom vijeću zahtjev za pokretanje stegovnog postupka protiv Željke Pokupec, bivše županijske državne odvjetnice, sada zamjenice u Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, priopćio je DORH na svojoj internetskoj stranici.

Zahtjev za pokretanje stegovnog postupka protiv nedavno smijenjene Pokupec podnesen je zbog možebitnog izazivanja poremećaja u radu državnog odvjetništa, kao i ponašanja suprotnog resornom etičkom kodeksu.

Zahtjev za pokretanje stegovnog postupka je podnijet zbog sumnje na počinjenje stegovnih djela izazivanja poremećaja u radu državnog odvjetništva koje znatno utječu na djelovanje državnog odvjetništva i zbog ponašanja suprotnog Etičkom kodeksu državnih odvjetnika i zamjenika državnih odvjetnika kojim se nanosi šteta ugledu državnog odvjetništva i državnoodvjetničkoj dužnosti , s prijedlogom izricanja stegovne kazne razrješenja od dužnosti, stoji u priopćenju DORH-a.

Podsjetimo, Pokupec je razriješena s mjesta zagrebačke županijske državne odvjetnice zato što je podignula optužnicu protiv Željka Sačića i Franje Drlje za ratni zločin u Gruborima i Ramljanima, a da o tome nije obavijestila DORH. 


Idi na 24sata

Komentari 23

  • JureDejanović 13.02.2015.

    Ovaj Cvitan je zbilja budaletina u službi političkih elita ,luđaci su izabrali luđaka i svog poslušnika koji će eliminirati njihove političke protivnike a sve te marifetluke plaćaju blesavi Građani

  • bbbdado 13.02.2015.

    Od prvog dana Pokupec i Cvitan se nisu slagali , samo je bilo pitanje dana kad će puknut

  • bbbdado 13.02.2015.

    Cnitan , nemaš ti drugog posla ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare