To je to što me zanima!

Cyberseks: Razvela se od muža zbog virtualne afere

Britanka Amy Taylor (28) unajmila je online detektiva kako bi otkrila s kim se njen suprug David u virtualnom životu druži i ima li ljubavnicu
Vidi originalni članak

Amy Taylor (28) i David Pollard (40) upoznali su se u chat sobi na internetu gdje su se zaljubili, a potom i vjenčali. Oboje su bili veliki obožavatelji kompjutorske igrice Second Life (Drugi život) u kojoj si igrači kreiraju identitet koji žele. Uz pomoć 3D likova kreću se virtualnim svijetom gdje se upoznaju i razgovaraju s drugim 'ljudima'. Amy i David svoju su ljubav okrunili tako i u Drugom životu. No, kako ih je internet spojio, tako ih je i razdvojio. I tijekom braka, svaki je od njih nastavio živjeti vlastiti virtualni život. Amy je tako supruga jednog dana uhvatila kako se u Drugom životu seksa s prostitutkom.
- Poludjela sam. Nisam mogla vjerovati što je napravio. Što se mene tiče, to je prijevara - bila je ogorčena Amy. Čak je unajmila i privatnog online detektiva kako bi saznala s kim njezin suprug provodi vrijeme u Drugom životu. Davidu pak nije bilo jasno u čemu je problem. Smatrao je da je Amy digla prašinu oko ničega. No, supruga ga je u cyberseksu uhvatila ponovno. David je tijekom travnja dva tjedna održavao intimnu vezu s virutalnom djevojkom, koju u stvarnom životu nikada nije upoznao. Za Amy je to bilo neizdrživo. Već sljedeći dan je zatražila razvod braka. Davidu i dalje nije bilo jasno u čemu je pogriješio. No bivša je supruga virtualnu prijevaru držala istom kao i u stvarnom životu.
Amy nije ostala dugo sama. Uskoro je ponovno pronašla ljubav svog života, i to - igrajući World Of Warcraft na Internetu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • lost_soul 15.11.2008.

    ima opicenih ljudi na svijetu, svaka cast...

  • biby999 15.11.2008.

    Ovo i nije tak lose,kad bi ja samo svoju drugu polovicu mogla natjerati da se tak igramo ak nist drugo saznala bih bar neke njegove skrivene zelje,a ovak mi ostavi samo krizaljku da ispunjavam po ladicama svog mozga.Ja tu ne vidim nist lose sem da je zenska bez veze pukla,a da je malo razmislila mogla je skuziti da joj covijek samo salje neku poruku i da je vrijeme da procita a ne da aktivira cijelu agenciju za razvod.

  • nina__zg 15.11.2008.

    hahah :)) svašta..

Komentiraj...
Vidi sve komentare