To je to što me zanima!

D. Kosor: Vlada mora podnijeti ostavku jer im nije za vjerovati

Šef stranke, koja je donedavno bila u koaliciji s vladajućima, tvrdi da je anketa pokazala da se rejting HSLS-a stabilizirao i da se kreće između četiri i pet posto
Vidi originalni članak

Ukoliko Vlada nije u mogućnosti zaštiti dostojanstvo naših branitelja, hrvatskog naroda i države u cjelini onda iz moralnih razloga mora podnijeti ostavku, jer tko će više vjerovati takvoj Vladi, rekao je danas u Bjelovaru Darinko Kosor, predsjednik HSLS-a, prenosi Večernji list.

Šef stranke, koja je donedavno bila u koaliciji s vladajućima, tvrdi da je anketa pokazala da se rejting HSLS-a stabilizirao i da se nakon dugo vremena kreće između četiri i pet posto.

- Prema istoj anketi HSLS u ovom trenutku prelazi izborni u tri izborne jedinice među kojima je i druga u koju spada Bjelovar i Bjelovarsko-bilogorska županija - istaknuo je Kosor. Dodao je i da je njegova stranka prva upozoravala na rast nezaposlenosti i ustala protiv prodaje nacionalnog bogatstva Hrvatskih voda.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • ogorcen40 03.05.2012.

    sokiran sam sa vladom koja mora ostupiti da smo znali da je to plan 21 dizanje pdv, ovo je sokatno plin i struja izracuno sam kad dojde zima 500kn mi rastu troskovi i proslu sam zimu jedva prezivljavo.a place imamo i po 2000kn a samo kpmunalije su tolko.

  • ciara46 20.02.2011.

    Neka stanu na čelo naroda. Lesar, Darinko Kosor, Milanović, Kotromanović, i još neki koji dobro misle hrvatskoj i neka se izjasne što nam je i kako činiti. Prvo treba se procesuirati sve koji su opljačkali Hrvatsku i vratiti oteto a njih sankcionirati. Račan nije imao snage 2003. za to. Sada bi nam bilo potpuno drugačije da ih je onda pozatvarao.

  • SmackThat 20.02.2011.

    Smiješna stranka, prvo su u kolaiciji sa sdp-om, onda im kradeze da resor u vladi, pa njima ližu pakšu, ona đurđa je pokazala šta je, dok je bila u vladi k... nije mrdnila, samo šminka i slikanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare