To je to što me zanima!

D. Milinović u teretani iz bencha diže 100 kilograma

Ministar zdravstva visok je 183 cm, težak je 87 kg, a i u 45. godini lako mu je prebrojiti svih šest trbušnih mišića. Svi u teretane, poziva ministar
Vidi originalni članak

U zdravom tijelu zdrav duh, vjeruje novi ministar zdravstva dr. Darko Milinović (45). Zato je u odličnoj kondiciji, a u teretani Fit na Zagrebačkom velesajmu na domaćem je terenu. Tamo smo se družili s njim tijekom treninga i uvjerili se da se ne šverca kad uhvati uteg u ruku. Temeljito je “pumpao” ruke, ramena i prsa, i to sa solidnim kilažama. Sto kilograma iz “bencha” ministar Milinović bez problema je odradio pred očima svjedoka.
- Mogu ja, mogu. Cijeli se život bavim sportom. Redovito idem u teretanu, a isto tako redovito igram nogomet - ispričao je gospićki ginekolog i otkrio da je, kad je imao 25 godina, bez problema pretrčao maraton od Gospića do Karlobaga. U cijeloj Vladi specifičan je po tome što je zasigurno jedini ministar s vidljivim trbušnim mišićima. Još mu, kaže, možete prebrojiti svih šest, poznatijih kao čuveni “six pack”. Kao izraziti pobornik sporta i zdravog života ministar zdravstva smatra da je super što svojim primjerom može pozivati građane Hrvatske na promjenu loših životnih navika i, prije svega, odricanje od pušenja.
- Ajmo svi u teretane! I naravno, mislite na svoje zdravlje i prestanite pušiti - poručuje Hrvatima snažni ministar zdravstva Darko Milinović!


ZEMLJA PUŠAČA I DEBELIH:

- 62% srednjoškolaca povremeno pije alkohol, nekad se i napiju.
- 36% muškaraca redovito puši. Žene su “bolje". Puši ih 32 %.
- 31% muškaraca je pretilo. Pretilih žena je puno manje,15 posto.
- 6,6% građana toliko pije da ih smatraju ovisnima o alkoholu.
- 2,2% Hrvata redovito ili povremeno konzumira drogu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • entoni 25.02.2008.

    Nemamo pametnijeg posla pa svi u teretanu.........nek idu ovi iz sabora skidat salo........

  • bigmama 24.02.2008.

    Ma tip je čudo,bljak,bljak,bljak

  • vemi 24.02.2008.

    Meni se čini da Milinović ima \"seven pack\", onaj sedmi mu je čak i prekrio 2-3...

Komentiraj...
Vidi sve komentare