To je to što me zanima!

D. Polančecu će 17. rujna početi suditi zbog studije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Polančeca se tereti da je od Petra Miletića 2008. godine naručio nepotrebnu studiju za koju su mu isplatili oko 500.000 kn. Sanader neće svjedočiti
Vidi originalni članak

Na pripremnom ročištu na Županijskom sudu u Zagrebu odredili su početak suđenja bivšem potpredsjedniku Vlade Damiru Polančecu i vukovarskom odvjetniku Petru Miletiću. Glavno ročište tako je dogovoreno za 17. rujna u 9 sati, a prihvatili su sve dokazne prijedloge optužbe i obrane. Miletić je 2008. dobio pola milijuna državnih kuna za nepotrebnu stručnu studiju, jer je taj problem već bio riješen u pregovorima Vlade i radnika Borova srpske nacionalnosti. U tim su pregovorima sudjelovali i Polančec i Miletić. Odredit će se i koji svjedoci će biti ispitani te koje dokaze će sud prihvatiti. Na kraju bi se i optuženici trebali očitovati o optužbama. Polančec u postupku neće zvati bivšeg premijera Ivu Sanadera za svjedoka, piše Jutarnji list, a odvjetnik Anto Nobilo rekao je da će ustrajati na tome da se ispitaju Vojislav Stanimirović i ljudi iz Polančecova kabineta.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tratuljonac 03.09.2010.

    na ovoj fokti ne znas da si sudac kome bi dal dozivotnu a kome Goljak. Rumenom Tvoru ili ovom kaj ga brani. Oboje izgledaju kaj da su s galgi pobegli.Mogu im djeca bit ponosna na oceve (fuj)

  • plavi cvijet 03.09.2010.

    Da je brao visibabe već bi novac od kazne bio u državnom proračunu. Ili da je prodavao povrće na placu bez istaknute cijene. Ma da se je samo krivo parkirao dobio bi dvije kazne: jednu od policije, a drugu od nadležne firme za parking. Zanimljivo je to kako je zakonodavac sve naštimao tako da ne postoje kazne za nadzorne odbore, a niti jedan revizor nije kažnjen, dapače dobro su nagrađeni za svoja nedjela. Kakve su to promjene \"na bolje\".

  • JerkoKC 03.09.2010.

    Svi mi znamo da je kriv,ali kad će već jednom početi to suđenje,pa čujemo imena još večih lopova i mafijaša?

Komentiraj...
Vidi sve komentare