To je to što me zanima!

Da izbjegne sudar, skrenuo u kanal i završio na krovu

Prava je sreća da je Davor Pavelić (23), koji se s djevojkom Katarinom vraćao kući u Vinkovce, na vrijeme primijetio neočekivani manevar vozača
Vidi originalni članak

Krešo Ećimović (21) iz Daruvara prevozio je četvero svojih prijatelja studenata koji su se kući vraćali iz Osijeka. Na ravnom dijelu ceste u ulici B. Radića u Slatini u srijedu oko 18 sati iz suprotnog pravca u susret mu je dolazio vozač Davor Pavelić (23) i njegova djevojka Katarina Cerjak (23) iz Vinkovaca.
– Više stotina metara vozio sam lagano iza bijelog Punta, a kada je on u jednom trenutku stao, pokušao sam izbjeći sudar i htio sam ga zaobići lijevom stranom. U tom trenutku se ispred mene našao automobil koji je skrenuo u jarak - kaže još u šoku vozač Krešo Ećimović koji je uspio zadržati automobil pun studenata na cesti. Prava je sreća da je Davor Pavelić (23), koji se s djevojkom Katarinom vraćao kući u Vinkovce, na vrijeme primijetio neočekivani manevar vozača Ećimovića.
– Vidio sam da je vozač crvenog automobila pokušao zaobići bijeli auto, a da bih izbjegao frontalni sudar skrenuo sam automobilom u kanal. Šokiran sam, ali svi smo živi i zdravi - ispričao nam je Davor Pavelić koji se zajedno s djevojkom u trenu našao na krovu. Policijskim očevidom utvrđeno je da niti jedan od vozača nije konzumirao alkohol, a susjedi tvrde da mladići nisu vozili brzo.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare