To je to što me zanima!

"Da nemamo 76 ruku ne bismo niti predložili Zdravka Marića"

Činjenica jest da gospodin Orešković nema podršku stranke koja ga je predložila za ovu funkciju. On ako je razuman, a ja mislim da jest, promislit će prije dolaska u Hrvatski sabor, kaže Butković
Vidi originalni članak

Da nemamo 76 ruku, ne bismo niti predložili Zdravka Marića za mandatara, rekao je u ponedjeljak za NovuTV potpredsjednik HDZ-a i ministar u aktualnoj Vladi Oleg Butković. 
- Da nemamo 76 ruku i da nismo uvjereni u to, ne bismo niti predložili kandidata za premijera, gospodina Marića. Pričekajmo rasplet ove situacije. Danas je Predsjedništvo bila prilika da HDZ pokaže svoje jedinstvo, da smo složni u tome da ovu agoniju treba što prije završiti i da treba početi raditi. naravno, Hrvatskoj je potrebna stabilnost, potrebna joj je stabilna Vlada, a tu je naravno HDZ kao najodgovornija stranka koja to treba omogućiti - rekao je Butković. 
- Činjenica jest da gospodin Orešković nema podršku stranke koja ga je predložila za ovu funkciju. On ako je razuman, a ja mislim da jest, promislit će prije dolaska u Hrvatski sabor, o svojoj raspravi i o svemu onom što će govoriti - rekao je Butković. 

Idi na 24sata

Komentari 105

  • PRAVILO BROJ 8 14.06.2016.

    mozda imate kao hobotnica svako osam

  • WAY 14.06.2016.

    ...možda spletkama, ucjenama i potkupljivanjem i uspijete kratkoročno nadglasati ostale....ali odbit će vam se o glavu to vaše silovanje demokracije, institucija i zdravog razuma.....pored toga što ste lopovi, sad ste i silovatelji...

  • kozaribok 14.06.2016.

    Imate 76 ruku ak će ih brojati Oliver Mlakar a HDZ uloži Kviska

Komentiraj...
Vidi sve komentare