To je to što me zanima!

'Da se vodi istraga protiv HDZ- a, Kosor bi bila obaviještena'

Da se protiv HDZ-a vodi istraga stranka bi bila obaviještena, razloga za neizvjesnost nema, a nitko ne može biti iznimka, rekao je u utorak navečer Vladimir Gredelj
Vidi originalni članak

Da se protiv HDZ-a vodi istraga stranka bi bila obaviještena, razloga za neizvjesnost nema, a nitko  ne može biti iznimka, rekao je u utorak za HRT Vladimir Gredelj, koji s HDZ-om još uvijek pregovara hoće li biti odvjetnik te stranke ili ne. 

Gredelj je na pitanje treba li HDZ biti u neizvjesnosti oko toga što će Sanader reći  te s obzirom na to da glavni državni odvjetnik Mladen Bajić još nije odgovorio na pismo premijerke i šefice HDZ-a Jadranke Kosor u kojemu ona traži da se DORH izjasni o navodima u medijima da se vodi istraga protiv HDZ-a, odgovorio:

- Mislim da je to pitanje za DORH. Bajić je sigurno najpozvaniji da odgovori na to pitanje. Zašto još nije odgovorio? Oko pitanja navodne istrage i nema zapravo velike dvojbe, pitanje je teorije i formi. Da se vodi istraga o stranci, stranka bi sasvim sigurno bila obaviještena - rekao je Gredelj.


Idi na 24sata

Komentari 7

  • timica2 27.07.2011.

    Ona,da ne zna da se istražuje HDZ d.o.o,ma dajte molim vas.Gredelj,odvjetnik HDZ-e,ne mogu vjerovati,odvjetnik od formata,i daje izjave ovakve kakve daje.

  • tisućukuna 27.07.2011.

    i ovaj gredelj je isto lopov

  • PMF 087 27.07.2011.

    U HDZ-u nepostoji vise niti jedan posteni gradjanin.. Ako je bio posten i bio clan KraDZ-a, nakon tisuce afera i ocitih lopovluka na racun vlastitog naroda i izdaja drzavnih interesa, onda je davno istupio iz stranke.. Ostao je samo olos i izdajice Hrvatske.

Komentiraj...
Vidi sve komentare