To je to što me zanima!

Da su danas izbori Kukuriku bi dobio 83, a HDZ 41 zastupnika

Laburisti bi dobili 6,6 % glasova birača. Ispod praga bi bili sa 4,4 posto savez Blok umirovljenika, PGS i Ljubo Jurčić. HSLS bi dobio 2,8 posto, a HSS i HDSSB 2,7%
Vidi originalni članak

Da su danas izbori za Kukuriku koaliciju bi glasalo 37,5 posto birača, a za HDZ 19 posto, pokazuje istraživanje agencije Ipsos pulsa, javlja Večernji list. Laburisti bi dobili 6,6 posto glasova birača. Ispod praga bi bili sa 4,4 posto glasova savez Blok umirovljenika, PGS i Ljubo Jurčić. HSLS bi dobio 2,8 posto glasova, HSS 2,7 posto kao i HDSSB. Neodlučnih je 14,7 posto birača. 

Prema istraživanju Mediane Fides koje je objavio Jutarnji list Kukuriku koalicija dobiva 83 zastupnika, a HDZ 41 zastupnika u Saboru. Kukuriku koalicija, po toj anketi, sigurno pobjeđuje u 8 izbornih jedinica, dok je u 5. izbornoj jedinici HDZ bolji za 4 posto, a u 9. izbornoj jedinici gotovo su poravnati po broju glasova. Laburisti bi dobili 6 zastupnika, HDSSB 3, HSP 3, a HSS, HSLS te koalicija s Ljubom Jurčićem i lista Ivana Grubišića po jednog zastupnika. 

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_73657 26.11.2011.

    Uđe li don Grubišić u sabor, bit će to daleko kvalitetnija institucija. Vjerujem da će se mnogi prostaci tamo, posramiti pred tim čovjekom ( ne zato što je svećenik, on to zapravo više i nije, u mirovini je, već zato što je ljudina, istinski pravednik).

  • dren_1 26.11.2011.

    Treba biti oprezan.Tko zna koga je Šeks i Sanader ucjenio.Nevjerujem ni izbornom povjerenstvu.

  • Car Mrgud 25.11.2011.

    Kad ne može bolje,nek bude koalicija,al mi je tolko krivo kaj bu u tom slučaju najbespotrebniji stvor na svijetu (pogađamo,tesna pussy) ministrica vanjskih poslova,a bahati ubojica i neplatiša doministar ili dopremijer,svejedno...Dođe mi da glasam za Vucu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare