To je to što me zanima!

Da ti srce pukne! Dječak pisao majci ubijenoj u napadu: 'Hvala za najboljih 9 godina života'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dječak je bio zarobljen u autu pored tijela svoje majke, koja je ubijena od strane ruske vojske
Vidi originalni članak

Dirljivo pismo dječaka (9), čija je majka ubijena, objavila je na Twitteru zastupnica u ukrajinskom parlamentu Lesia Vasilenko.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mama, hvala ti za najboljih devet godina mog života! Veliko ti hvala za moje djetinjstvo! Nikad te neću zaboraviti! Obećavam ti da ću biti dobar tako da se jednoga dana možemo sresti u raju - napisao je dječak u pismu.

Dječak je bio zarobljen u autu pored tijela svoje majke, koja je ubijena nakon što je ruska vojska otvorila vatru na njihov auto, napisala je Vasilenko.

POGLEDAJTE VIDEO: Objavili pismo dječaka (9) ubijenoj majci

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 37

  • billi Galeb 09.04.2022.

    Nikada nisam u zivotu ni vidio ni dozivio da se ovako vodio medisko- emociski rat. Garantiram da ni dan danas 70% hrvata nezna za pogibiju djece u sl.brodu kada je pala krmaca,ali zato znaju za svako ukrainsko dijete. Znam da cu biti krivo shvacen i kamenovan,ali dijete je dijete. Kuca i dan danas stoji onakva kakva je bila kada je moj tast na rkama iznosio mrtvu djecu. Nije palo na pamet ni gradu Sl.Brodu,a ni Hrvatskoj da se tamo postavi spomenik poginuloj djeci!

  • camargue 09.04.2022.

    Joj e, ajd prestanite više s tim patetičnim da ne kažem čime..... ..

  • MarkoMarkic17 09.04.2022.

    A koliko je srca puklo u Vukovaru, koliko je tmo djece ostalo bez majke i oba roditelja , i nitko ih nije žalio ni pomagao, svijet je tada bio gluh i slijep na tragediju Vukovara i Hrvatske, čak su nam branili kupovinu oružja da se branimo. Po čemu su žrtve Ukrajine vrijednije i bolje od žrtava Hrvatske i Vukovara?

Komentiraj...
Vidi sve komentare