To je to što me zanima!

Pernar: 'Bio sam član HDZ-a. Vjerovao sam u Ivu Sanadera'

Ivan Pernar je u Saboru priznao da je bio član HDZ-a: 'Vjerovao sam da je HDZ dobra stranka i da nas Sanader vodu u europsku budućnost i bio sam prevaren kao i tisuće hrvatskih građana'
Vidi originalni članak

Rasprava među zastupnicima oko izmjena Zakona o izborima zastupnika u Hrvatski sabor dovela je i do jednog novog otkrića - Ivan Pernar je bio član HDZ-a.

Naime, nakon saborskog izlaganja Ivana Pernara koji je govorio kako sudstvo nije jednako prema svima i kako ide na ruku podobnima, spominjući HDZ-ova Petra Čobankovića, zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, HDZ-ovu Josipu Rimac te montirane političke procese oko HDSSB-ova Branimira Glavaša i Ive Sanadera, replicirao mu je HDZ-ov Andrija Mikulić otkrivši kako je Pernar bio član HDZ-a. 

- Vi ste dolazili na sastanke mladeži HDZ- a Trešnjevka sjever, i kad pričate o HDZ-u, kao da se s nostalgijom sjećate tih vremena. To vam je bilo za vrijeme bivšeg premijera. Ja kad sam preuzeo gradski HDZ, u evidenciji sam dobio da mi je član jedan Ivan Pernar, ne znam da li ste to bili vi - rekao je Mikulić. 

Pernar je odmah odgovorio i potvrdio da je bio član HDZ-a. 

- Da, ja sam taj Ivan Pernar. Vjerovao sam da je HDZ dobra stranka i da nas Ivo Sanader vodi u europsku budućnost i bio sam prevaren kao i tisuće hrvatskih građana i zato sam se ispisao kasnije - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 245

  • 21.10.2016.

    Moram priznati da me je Pernar ugodno iznenadio,uvijek mi se cinio kao netko zeljan paznje jos od fejsbuk prosvjeda ali sada otkad je u saboru vidim da ima muda i jedini kaze ono sto misli i ono sto je najbolje je da i ljudi preko tv-a to i vide..

  • JO 21.10.2016.

    Blago njemu " Ni brige ni pameti " !!

  • vio 21.10.2016.

    JAVNI INTERES UVIJEK IZNAD PRIVATNOG

Komentiraj...
Vidi sve komentare