To je to što me zanima!

Dačić: Zbog sporazuma će nas poštovati kasnije generacije

Otkrio je kako je prijedlogom sporazuma iz Bruxellesa zajamčena najveća moguća sigurnost srpskom stanovništvu te dodao kako se ne boji prijetnji koje je primio
Vidi originalni članak

U razgovoru za RTS premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je kako je s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom razgovarao o konačnom rješenju pitanja Kosova. 

- Obećao mi je da će o tome razgovarati s američkim predsjednikom Barackom Obamom - kazao je Dačić. 

Otkrio je kako je prijedlogom sporazuma iz Bruxellesa zajamčena najveća moguća sigurnost srpskom stanovništvu. 

- Dobili smo garancije od onih koji zapovijedaju, a to je da kosovska vojska ne smije doći na sjever Kosova - te dodao kako se ne boji prijetnji koje je primio putem SMS-a. 

- Možda će nas mrziti, ali kasnije generacije će nas poštovati - kazao je Dačić. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • MALI IVICA_1 24.04.2013.

    ha ha Dačić legenda

  • Ivan-InesZeravica 23.04.2013.

    nema lijevo-desno, gore-dolje.... Kosovo je drzava a za kojih 2-3 godine ce i kosovska vojska gaziti gdje hoce, ustvari to je njihova zemlja od juga prema sjeveru, od istoka do zapada unutar kosovskih granica....

  • dombakis 23.04.2013.

    Poruka srpskoj politici: "kako siješ tako ćeš i žeti" Žao mi je što Srbi ostaju bez Kosova, mislim da to nije u redu, to bi u usporedbi sa nama Hrvatima bilo kao da smo ostali bez dijela teritorija gdje su živjeli većinom Srbi, međutim, mi smo se izborili za samostalnost i teritorijalnu cjelovitost, a Srbi očigledno nisu. Međutim, svejedno, to nije u redu, iako gledajući povijest Srpske tiranije prema svim narodima u okolici, drugo je bilo teško očekivati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare