To je to što me zanima!

Dadilja je pretukla curicu (2), otac joj vratio istom mjerom

Uganda: Erick Kamanzi otkrio je da mu kćer ima modrice. Šokirao se kad je na snimkama nadzornih kamera vidio kako ju dadilja (22) tuče. Ocu je 'pukao film'
Vidi originalni članak

Policija u Ugandi je uhitila dadilju Jolly Tumuhiirwe (22) koja je snimljena kako zlostavlja i udara djevojčicu (2) jer joj je pozlilo dok je jela večeru. 

Erick Kamanzi otkrio je da njegova kći ima modrice. Odmah je pregledao snimke nadzornih kamera koje su postavljene u kući i vidio kako dadilja baca njegovu kćer na pod, a onda je i udara i gazi.  Napad je bio 15. studenog, a prve informacije su bile da je djevojčica umrla nakon zlostavljanja. Ali istražitelji su kasnije rekli da je djevojčica živa i da se oporavlja od ozljeda, piše Daily Mail. 

Nakon što je vidio snimku prebio je dadilju. U invalidskim je kolicima i hrani se na cjevčicepiše Sowetan Live

Dadilja je napad prijavila policiji, a Kamanzi je priveden. Policiji je ispričao da je dadilju izudarao jer mu je napala kćer, a zatim im je pokazao snimke. Nakon toga je policija odbacila prijavu protiv njega

Policija sada navodno razmišlja o tome da protiv dadilje podnese prijavu za pokušaj ubojstva. Na sudu bi se ponovo trebala pojaviti 8. prosinca. 

Inače, dadilja je za obitelj radila tri mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • yvonneyvonne 04.12.2014.

    svaka cast tati!! i ja bi isto reagirala!!!

  • wortexhole 01.12.2014.

    Nema policija šta razmišljat o podizanju optužnice protiv nje, u zatvro s njom, a tamo su zatvori nešto drugo, nema tamo TV-a i odlazaka na godišnji odmor kao kod nas. Bravo za tatu, i ja bih to isto napravio.

  • alan ford_1 29.11.2014.

    Pošteno od oca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare