To je to što me zanima!

Daj i nama malo: Linić natočio pet litara goriva iz kanistra

Čitatelj 24sata snimio je bivšeg ministra financija Slavka Linića u ponedjeljak oko 11 sati na riječkom Trsatu kako u Mercedes A-klase toči gorivo iz kanistra od pet litara
Vidi originalni članak

Vrijeme jeftinih energenata je prošlo. Kad uđemo u Europsku uniju, cijene će biti na razini država članica jer smo ovisni o uvozu energenata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako je prije 15 godina govorio ne Zaratustra, nego Slavko Linić, nekad Bog i batina primorsko-goranski, ministar financija i potpredsjednik Kukuriku vlade, kojemu je Zoran Milanović na kraju oduzeo titulu Svevišnjeg, ali mu je dao političke batine. Krize dolaze i prolaze, ali koga okrznu, to je upitno. Je li Linića sustigla karma pa je osjetio ono što su ostali osjetili, a on im je govorio da neće ni osjetiti - više cijene energenata? Naime, čitatelj 24sata snimio je Linića u ponedjeljak oko 11 sati na riječkom Trsatu kako u Mercedes A-klase toči gorivo iz kanistra od pet litara.

- Gospodarstvo neće osjetiti poskupljenje struje i plina - govorio je Linić 2002. godine na jednom od Aktualnih prijepodneva u Hrvatskom saboru.

Gospodarstvo i građani itekako su osjetili poskupljenja. Linić je velikim dužnicima opraštao dugove državi zbog radnih mjesta, a zatvarao male obrtnike zbog dvije kune viška u blagajnama. Riječki ekonomski prorok i političke elite nisu zapravo osjetili poskupljenja. Oni znaju sebi natočiti. Natočite i nama, pa makar pet litara.     

Idi na 24sata

Komentari 133

  • 22.02.2017.

    Potpredsjednik Vlade i predsjednik nadzornog odbora INA-e u doba kada je privatizirana INA, privatizirana distribucija derivata, prodane Bijele Noći,..... i eto rezultata, došli nam Crni Dani. Šteta što nam je naftni biznis u rukama stranaca.

  • mrTrobec 22.02.2017.

    A ovaj lijevo je drLuigi ili Karlo Bulic

  • 22.02.2017.

    Zar se i tebi nije desilo da ostaneš bez goriva šta ne snimaš ove koji hoće da upropaste podravku ,postiru itd koje do sada dobro rade ali su drugi politićari na čelu btvrtki to snimaj a gorivo je nikakva važnost jer to se svakome može desiti ali da propadne velika svjetska firma radi hdz-eja to je katastrofa

Komentiraj...
Vidi sve komentare