To je to što me zanima!

'Dajem Dodiku još dan, dva da poništi odluku o referendumu'

Valentin Inzko je najavio kako će sam poništiti odluku o referendumu ne učine li to vlasti RS. Rekao je da na odgovor od Dodika iz Banje Luke može čekati dan, dva
Vidi originalni članak

Visoki predstavnik međunarodne zajednice za BiH Valentin Inzko sastao se u srijedu u Washingtonu sa zamjenikom američke državne tajnice Jamesom Steinbergom. Razgovarali su o pogoršanju stanja u BiH zbog odluke vlasti RS da raspišu referendum kojim bi doveli u pitanje opstanak Suda i Tužiteljstva BiH. 

Inzko je najavio da bi predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik mogao biti smijenjen, javlja HTV prenoseći sarajevski list Dnevni avaz. Dodao je kako za to ima "najjaču moguću potporu međunarodne zajednice" i istaknuo da će sam poništiti odluku o referendumu ne učine li to vlasti RS.

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 17

  • golubica_1 13.05.2011.

    Istina,IZAZOV HDZiDodik su se opasno udruzili sto nema veze s mozgom toliko HDZmisli o dobrobiti svog naroda ma gdje on bio,opet bi da dijele Bosnu samo sto ovaj put od toga nista

  • Camil_1 13.05.2011.

    A koji je ovo gori redikul slići mi na onoga lorda ovena.

  • želim 13.05.2011.

    Sve koji tamo žive proglasiti bosancima, ukinuti političke stranke i uvesti prinudnu upravu pa neka žive jer dosta je života na tuđoj grbači, Koliko novca mi izdvajamo a sami smo kruha gladni i nezaposleni. Gdje god u Zagrebu dođete na bilo koji šalter u javnim službama ili raznim bankama, uvijek čujete "prepoznatljivi" naglasak. Nemam ništa protiv bilo koga ali što je previše, je previše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare