To je to što me zanima!

Dajte ljudima da rade nedjeljom, ne tjerajte ih u glad

Zašto Andrej Plenković misli da je sišao s Olimpa pa ima pravo prisiljavati te ljude da nedjeljom sjede kod kuće, bez obzira na to što ih time tjera u egzistencijalnu propast?
Vidi originalni članak

Ne prestaju prijepori oko zabrane rada nedjeljom. Naravno, jer riječ je o odluci kojom je Vlada do maksimuma pokazala svoju bahatost, kao da živimo u nekakvom čudnom totalitarizmu u kojem su svi ljudi odreda građani drugog reda. Baš kao što nam je pokazala tu istu bahatost u slučaju izbora novog državnog odvjetnika, ili na nizu drugih primjera kad je ljudima u ovoj zemlji nametnuto toliko toga na njihovu štetu. Oni odluče, mi moramo prihvatiti. Tako to oni vide. I svaki put im prolazi...

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 8

  • vinja 14.02.2024.

    U zemlji gdje su mizerna primanja za većinu poslova, zabraniti rad je suludo. Umjesto da se izbore poštene dnevnice za rad nedjeljom i praznicima, trabunja se o nekakvim "obiteljskim ručkovima".. Konačno, ako je majka trgovkinja a otac vozač tramvaja ništa od obiteljskog ručka, Ili otac trgovac a majka medicinska sestra, opet ništa od ručka. I tako možemo nabrajati bezbroj besmislica koje stoje iza tog "obiteljskog nedjeljnog ručka". I na kraju, jedino logično i pošteno je dati izbor, tko želi neka radi i dobije poštenu dnevnicu, tko ne želi ne mora.

  • zagobor 14.02.2024.

    Neka ih plate, pa neka radi tko hoće. 

  • dabro17 12.02.2024.

    Jasmina jel ti radiš nedjeljom? Ili si od onih koji "MORAJU" jesti svježi kruh.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare