To je to što me zanima!

Dala 83.000 kn za operacije da bi bolje izgledala na "selfijima"

Žena iz SAD-a ispričala je kako se odlučila na plastične operacije kako bi bolje izgledala na društvenim mrežama. Smatra da je važno njegovati svoj 'online' izgled
Vidi originalni članak

Triana Lavey (38) iz Los Angelesa potrošila je čak 83.000 kuna na plastične operacije kako bi bolje izgledala na "selfijima". Žena je za ABC ispričala da je mrzila kako izgleda na fotografijama, a glavni problem je vidjela u svojoj bradi.

Plastični kirurg joj je korigirao nos, bradu i obraze kako bi bila fotogeničnija. Triana kaže kako je oduševljena rezultatima.

- Sada imam lice kakvo sam oduvijek željela. Izgledam kao fotošopirana verzija sebe i sviđa mi se to - ispričala je Triana. Žena smatra kako su profili na društvenim mrežama jednako važni kao stvarne osobnosti te je zaključila da mora raditi na sebi. 

- Nisu svi rođeni lijepi i ponekad nekome treba pomoć doktora - zaključila je Triana.

Dodala je da se nije opterećivala svojim izgledom sve dok joj nije porasla popularnost na Instagramu i Facebooku. Tada je shvatila koliko joj je važno kako će izgledati na društvenim mrežama, prenosi Daily Mail.

Priznaje da koristi i botoks, a na tako radikalne mjere se odlučila nakon što je shvatila da vježbom neće postići željene rezultate što se tiče izgleda.

Idi na 24sata

Komentari 150

  • Mustafa Aga 30.04.2014.

    Ima se moze se...Dok veliki broj sugradjana jedva prezivljavaju sa svojim porodicama...Drugi se razbacuju parama...

  • mama2misa 27.04.2014.

    uzalud ti sva ljepota kad pameti nemaš.....

  • 26.04.2014.

    Joj zasto toliko serete. Neka čovjek radi što ga veseli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare