To je to što me zanima!

Dala mu da vozi 'quad': Dijete pregazilo noge drugom djetetu

Protiv 55-godišnjakinje podignuta je optužnica jer je dopustila djetetu da vozi. Dok je vozilo, dijete je udarilo u drugo koje se igralo na igralištu i prešlo mu preko obje noge te zadobilo teške ozlijede
Vidi originalni članak

U mjestu Bertoši na dječjem igralištu u rujnu prošle godine 55-godišnjakinja je dala djetetu (9) da upravlja četverokotačem-quadom, a istovremeno je na vozilu bilo još troje djece. 

Dijete je vozilom udarilo u osmogodišnje dijete koje se igralo na igralištu i prešlo mu preko obje noge. Dijete je zadobilo teške tjelesne ozlijede, a protiv 55-godišnjakinje je podignuta optužnica. 

- Tereti ju se da je navedeno učinila svjesna da navedeni četverokotač-quad ima samo dva sjedeća mjesta te da dijete nije sposobno njime na siguran način upravljati, kao i da zbog ostale djece na sjedištu može biti ometeno u upravljanju vozilom te da su u blizini djeca, ali je olako držala kako se prisutnoj djeci ništa neće dogoditi - izvještava DORH

 

Foto: ilustracija 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • nijetebriga 26.04.2018.

    Opet netko plemplem uzalud godine prosle.. btw. djetetu dati quad da vozi.. Ima li iko odgovoran il su cjepljeni od neodgovornosti..?

  • PRAVILO BROJ 8 26.04.2018.

    sva sreca da nije ministrica obrane kaj znas kaj bi maleku dala da vozi

  • Papatest 26.04.2018.

    Nisu djaca balkanskih seljačina tako napredna kako oni misle.

Komentiraj...
Vidi sve komentare