To je to što me zanima!

Dala mu krivi nož: Glumac si nožem prerezao grkljan

U petom činu je, prema scenariju, glavni glumac Daniel Hoevels (30) trebao uzeti nož i ubiti se. Zarezao je vrat, a iz grla je šiknula prava krv
Vidi originalni članak

Hamburški glumački ansambl Thalia igrao je u subotu Schillerovu predstavu ''Maria Stuart'' u Bečkom narodnom kazalištu. U petom činu je, prema scenariju, glavni glumac Daniel Hoevels (30) trebao uzeti nož i počiniti samoubojstvo. Mladić je zarezao vrat, a iz grla je šiknula prava krv. Daniel se uspio odvući iza pozornice, odakle su ga hitno prevezli u bolnicu. Publika nije ništa primijetila, a ostali su glumci nastavili s predstavom. U bolnici su utvrdili kako je Daniel zarezao kožu i tkivo. Ranu su sašili i poslali ga u hotel.
- Da je rez bio samo malo dublji, Daniel se ne bi izvukao - rekao je liječnik iz bečke bolnice.
Policija je utvrdila da je rekviziterka Anika S. (37) umjesto lažnog noža na binu stavila onaj pravi. Iako istraga još nije gotova, nagađa se kako će je teretiti za dovođenje u opasnost. No policija Aniku ne sumnjiči da je namjerno htjela ubiti glumca, nego smatraju da je noževe zamijenila slučajno. Istražuju je li u kovčeg s rekvizitima netko drugi mogao staviti pravi kuhinjski nož te ispituju je li itko imao motiv da se riješi glumca. Policija je otkrila da je nož kupljen u Beču jer je na sebi još imao etiketu i cijenu. Uprava još nije odlučila hoće li nemarna rekviziterka dobiti otkaz.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 25sat 10.12.2008.

    nije to ništa - ozljeda na radu, ima i gorih stvari

  • Bijela13 10.12.2008.

    ..da slucajno mu je dala pravi noz..sasvim slucajno..

  • vemi 10.12.2008.

    Čestitam glavnom glumcu što se tako teško ranjen, bez obzira na veliki gubitak prave krvi, neprimjetno odvukao s pozornice i poštedio publiku prestrašnog prizora razrezanog grkljana!

Komentiraj...
Vidi sve komentare