To je to što me zanima!

Dalić: Karamarka ostavimo u prošlosti, tamo gdje i pripada

Martina Dalić, bivša članica HDZ-a te nekadašnja saborska zastupnica te stranke i bivša HDZ-ova ministrica financija, osvrnula se na današnju ostavku Tomislava Karamarka
Vidi originalni članak

Martina Dalić, bivša članica HDZ-a te nekadašnja saborska zastupnica te stranke i bivša HDZ-ova ministrica financija, osvrnula se na današnju ostavku Tomislava Karamarka.

"Hrvatska je danas ponovo stekla priliku da stvarno iskoristi svoju veliku razvojnu šansu i potvrdi se kao moderna, uspješna i tolerantna europska država. Ostavimo neznanje, amaterizam, zablude o prošlosti i borbu za bolju prošlost tamo gdje pripadaju - u prošlost zajedno s Tomislavom Karamarkom. Imamo važnijeg posla - suočiti se s golemim izazovima koje donosi ne samo budućnost već i svakodnevni život", poručila je Martina Dalić na Facebooku.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • bajica1009 21.06.2016.

    E neka si mu rekla, bolje ikad nego nikad, ........................jest pomalo jadno ali taka si bože moj

  • pagora 21.06.2016.

    Ovo je autorica ovršnog zakona koji guši 300 000 tisuća građana.

  • wwww 21.06.2016.

    Josipović dođe na mjesto predsjednika on odmah o prošlosti,Sdp-e i Hns dođe u vladu oni odmah raspravljaju o prošlosti a da Mesića i ne spominjemo on je još u kozaračkom kolu ti Dalićko ne razumiješ jednu krucijalnu stvar,Karamarko je želio raščistiti prošlost a ovi to ne žele i sve su učinili da mu smjeste i to su uradili jer njima je bitna prošlost radi današnjih pozicija..

Komentiraj...
Vidi sve komentare