To je to što me zanima!

Dalić napušta HDZ: Ni oni nisu sposobni izvući zemlju iz krize

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hrvatska ne može podnijeti još jednu nepripremljenu vladu koja se bavi sama sobom i zadržava samo na površini problema, izjavila je Martina Dalić za Novi list
Vidi originalni članak

Martina Dalić napušta HDZ, piše Novi list. Saborska zastupnica i bivša ministrica financija rekla je da iz stranke izlazi jer HDZ ne čini dovoljno kako bi se osim za preuzimanje vlasti pripremila i za poteze koji će doista riješiti hrvatske probleme i izvući zemlju iz krize. 

- Hrvatska ne može podnijeti još jednu nepripremljenu vladu koja se bavi sama sobom i zadržava samo na površini problema - rekla je Dalić. 

Dodaje da je odluku dugo vagala te da ju je teško donijela. Odlučila se na odlazak jer smatra da se njezina stranka još "nije sprema odrediti se prema svojoj ekonomskoj platformi i graditi rješenja koja zahtjeva dubina i duljina krize u Hrvatskoj".

Smatra da je umjesto rješenja puno retorike. Također ne vidi "da je HDZ spreman iskočiti izvan ustaljenih političkih obrazaca koji se svode na puko ponavljanje da je Vlada nesposobna, na dnevno političko kritizerstvo i bavljenje prošlošću".

Idi na 24sata

Komentari 441

  • DavorMilaković 24.09.2014.

    bez velikih reformi nema izlaza iz krize za to nije spremna ni jedna stranka jer treba rezati odozgo da tko uopšte pokuša nema ga jer ovima kojima je dobro nebi to dopustili

  • ZoranGoran 23.09.2014.

    štakori napuštaju brod koji tone....

  • Ćika Mrle 23.09.2014.

    Ajde napokon i netko normalan u kriminalnoj organiaciji...tj više nije tam

Komentiraj...
Vidi sve komentare