To je to što me zanima!

Dalija o Capaku: Čitavi HDZ bi trebao sam sebe samoizolirati

Dalija Orešković danas je pred splitskim Domom za starije i nemoćne prokomentirala zdravstveno stanje dr. Krunoslava Capaka koji se od sinoć nalazi u samoizolaciji zbog sumnje na koronu
Vidi originalni članak

Dalija Orešković boravi u Splitu s kolegama iz nedavno formirane koalicije centra s kojom ide na predstojeće parlamentarne izbore. Jutros su posjetili Dom za starije i nemoćne u Vukovarskoj ulici na čelu kojeg je HDZ-ov ravnatelj Ivan Škaričić.

O odgovornosti za 19 umrlih u tom domu govorili su Marijana Puljak iz stranke Pametno te Ante Pranić iz stranke s Imenom i Prezimenom.

POGLEDAJTE VIDEO: Nalaz inspekcije pokazao da nije bilo propusta 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dalija Orešković se u svom istupu osvrnula na zdravstveno stanje dr. Krunoslava Capaka, glavnog državnog epidemiologa. Od sinoć se nalazi u samoizolaciji jer je prije par dana bio na događanju kojem je prisustvovala zaražena osoba, pa postoji šansa da je i on zaražen. 

- Upravo sam saznala da se Capak nalazi u samoizolaciji, pa smatram da bi čitavi HDZ trebao sam sebe staviti u samoizolaciju i to na jedno poduže vrijeme. Koronu kao društvo, kao zajednica možemo preživjeti, ali još jednu vladavinu i bešćutnu pljačku HDZ-a više ne - poručila je Orešković okupljenim medijima.  

Idi na 24sata

Komentari 50

  • maromaro72 24.06.2020.

    Dalija, uzmi Bernarda za muža, pamet ista.

  • apolitični 23.06.2020.

    ja sam baš siguran da sdp birači izlaze na izbore i ne odlaze iz zemlje na rad nego još na dan izbora oblače svu crvenu robu koju imaju da ne bude zabune za koga glasaju.

  • Rocky.Zg 21.06.2020.

    Meni je muka od šupljih ideoloških prepucavanja lijevo desno dok Hrvatska tone, mladi bježe, a umirovljeni kopaju po kontejnerima. Ova je žena sposobna, pametna i poštena, govori o pravim problemima i kako ih riješiti. Napokon da se netko takav pojavio, moj glas ima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare