To je to što me zanima!

Dalje ipak ne može: Brdo se ‘spustilo’ u Golubiću na cestu

U zadarskoj policiji rekli su da je cesta zatvorena i da djelatnici Cesta uklanjaju stijenu. Ta je lokalna cesta, inače, zbog vrlo slabe naseljenosti uglavnom pusta
Vidi originalni članak

Vraćali smo se s godišnjeg i svratili kolegi u Golubić. Tada smo naišli na stijenu. Prošli smo jer smo bili na motoru. Kolega je odmah nazvao Županijske ceste, a ubrzo je došla i policija te blokirala cestu, ispričala nam je čitateljica o gromadi koju je zatekla u subotu na cesti koja od D-27 vodi prema Golubiću pokraj Obrovca

U zadarskoj policiji rekli su da je cesta zatvorena i da djelatnici Cesta uklanjaju stijenu. Ta je lokalna cesta, inače, zbog vrlo slabe naseljenosti uglavnom pusta i slabo prometna. 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Supanc 28.07.2015.

    . ..Moj golube-Jel"to stijena na kojoj je stradala Slovakinja prije dan-dva? ??"ORaH"d.o.o. ..

  • Zvjezdana Pikl 28.07.2015.

    Što bi se deilo da je naišao automobil i nedaj bože:Lančani sudar:Zavoj je ,provalija i mala željezna ograda.Koliko takvih mjesta prema moru i na moru ima:Tko je za ovakvo što nadležan i odgovoran?

  • jožek2 28.07.2015.

    Ima takvih slučajeva kod nas u Hrvatskoj dosta, ali na sreću još uvjek bez posljedica, a možda bi netko morao i takve lokalne ceste nadzirati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare