To je to što me zanima!

Dalmatinski 'galebovi': "Treba turistkinjama znati uletiti..."

Početkom ljetne sezone gotovo svi radno sposobni muškarci na plažama, klubovima, ljetnim terasama i na ulici vrebaju strankinje željne provoda...
Vidi originalni članak

Rekordno dobre ljetne sezone u Hrvatskoj neki pripisuju dobroj reklami, drugi nevoljama koje su snašle naše izravne konkurente, a treći očuvanom okolišu. No, znalci na to samo odmahuju rukom.

Za život hrvatskog turizma koji je uspješno nadvladao sivu socijalističku ponudu, nevolje rata, recesiju, krizu i sve što se svalilo na Hrvatsku najzaslužniji su, kažu, galebovi.

Samozatajni pregaoci koji su žrtvovali svoja tijela i uložili mnoge besane noći u to da jadranska obala ostane u ugodnom sjećanju strankinjama, piše Express. 

Nitko im za to nije rekao hvala, ali pravi heroji na to samo kažu: Tja, pa istinske heroje povijest uvijek prešućuje. Ovo je njihova priča.

- Djevojke cijene pristojne i jednostavne muškarce. S curom volim najprije plesati, a tek onda razgovarati jer je dodir tijela jači od razgovora. Kad već moram uletjeti s pričom, onda sam spontan. Komentiram situaciju u kojoj se nalazimo, piće koje ne dolazi na vrijeme ili glasnu glazbu. Nema univerzalnog uleta i čarobne rečenice na koju padaju jer svaka žena zaslužuje drukčiji pristup - objasnio nam je jedan serijski zavodnik ili galeb, kako ih narod od milja zove.

Cijelu ispovijest 'galeba' pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • sprangija 25.04.2017.

    Za sta im se treba zahvalit sto izhebu sve zene za svoj gust dok ostali ne hebu nista? Ha ha ha

  • sprangija 25.04.2017.

    Da da treba znat,evo ja sam prije dosta godina na moru upoznao 100 zena znaci uletio 100 puta cak u strankinjama al samo jedna je uspjela i to cura iz Zagreba,sto znaci uspjeh mi je jedan posto,nije lose ha ha

  • 08.06.2015.

    Neznam koje strankinje su bolje i ljepše od DALMATINKI,tako većina Slavonaca misli

Komentiraj...
Vidi sve komentare