To je to što me zanima!

Damir Guštin, šef u HAC-u, na A1 napuhao čak 2,67 promila?

Navodno ga je u petak policija zatekla na odmorištu Dobra kod Ogulina na autocesti Zagreb-Split. Vozio je službeni auto. U HAC-u kažu da čekaju službenu informaciju
Vidi originalni članak

Damir Guštin, brat predsjednika Uprave Hrvatskih autocesta Dražena Guština i jedan od šefova u toj tvrtki, u petak je oko 20.30 sati, neslužbeno doznajemo, alkoholiziran upravljao službenim automobilom marke golf po autocesti A1. Navodno mu je na odmorištu Dobra kod Ogulina izmjereno 2,67 promila alkohola u krvi, javlja Večernji list. Pokušali su saznati više u Policijskoj upravi karlovačkoj, a uskoro se očekuje odgovor.

Poznato je da su neki djelatnici te državne tvrtke već odgovarali zbog sličnih postupaka. Večernjak je pokušao stupiti u kontakt i s braćom Guštin, ali bezuspješno. Ostavili su poruku predsjedniku Uprave, a par sati kasnije javila im se glasnogovornica HAC-a Kata Kuprešak.

- Odmah po primitku službene obavijesti provest ćemo postupak utvrđivanja odgovornosti, sukladno unutrašnjim aktima i Zakonu o radu, dakle postupit ćemo na isti način kao i do sada u sličnim situacijama, bez obzira o kome se radi – poručuje Kata Kuprešak.

Na pitanje znači li to da će uslijediti otkaz, odgovara da je ta mjera primijenjena jedino u situacijama kada su nastupile velike štete na automobilima. Napominje da Damir Guštin ima pravo na korištenje službenog automobila 24 sata, da bi naknadno dodala kako se ne zna o čemu je riječ, dok se ne dobije službena informacija.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • voxi 30.07.2012.

    Bravo za 24 sata ne sjećam se da je i jedna tv kuća objavila ovu vijest gdje je Bago i ini sada,bitće da je na godišnjem s ministrom prometa,pametan dečko....

  • voxi 30.07.2012.

    Zar nije dovoljna sama činjenica što je brat predsjednika uprave i radi i vozi u pijanom stanju to što mu je vozilo na raspolaganju 24 sata nije nikakvo opravdanje,fakat to je naša transparentna vlast,ista priča samo novi ljudi,i da se ne lažemo nisu novi bili su u sjeni dok nije došao SDP i prijatelj Čaćić na vlast pa po uzoru na njega se i ponašaju,a naš dragi ministar poput Kalmete šuti nezna što se dešava u njegovim resorima,a mi obični mali ljudi opet dozvoljavamo da nas vozaju kao da smo retardirani,neću reći da je to njihova sramota već naša mi smo ih birali pa neka nam je neka braća od HAC-a rade privatno poduzeće zašto ne olakšavajuća okolnost im je bili su pijani nisu znali što rade BRAVO za njih SRAMOTA za nas samo tako dečki tko vam što može ionako imate pijanu naciju pa što nebi bili pijani i vi.

  • bedlam 30.07.2012.

    Daj ostavku idiote , a vi iz policije vozačku na 12 mjeseci i 7000 kn kazne kao i meni koji sam puhno 1.80.oče kurac samo nama se uzimaju vozačke i pišu kazne .FUJ OVA DRŽAVA.

Komentiraj...
Vidi sve komentare