To je to što me zanima!

Polančec neće u ponedjeljak u zatvor zbog pogoršanja astme

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Odvjetnik Anto Nobilo potvrdio je kako njegov klijent ipak neće provoditi cijele dane u zatvoru. Svi koji su osuđeni na manje od godinu dana imaju pravo ići na posao
Vidi originalni članak

Damir Polančec je zbog zdravstvenog stanja zatražio i odgodu odsluženja kazne. Nakon višegodišnjeg stresa pogoršala mu se astma. Sudac je u međuvremenu zatražio dodatnu liječničku dokumentaciju i odlučio da Polančec ne mora u zatvor dok sud ne odluči o njegovu zahtjevu.

Odvjetnik Anto Nobilo potvrdio je za tportal kako njegov klijent ipak neće provoditi cijele dane u zatvoru. Naime, svi koji su osuđeni na kazne manje od godinu dana imaju pravo ići na posao, tako da će i Polančec tu mogućnost sigurno koristiti te se nakon radnog vremena vraćati u zatvor, objasnio je Nobilo. 

Polančec je osuđen zbog slučaja financiranja nepotrebne stručne studije. Vrhovni sud smanjio mu je kaznu s prvotnih 15 na 10 mjeseci. Nakon pokretanja više postupaka protiv njega zaposlio se kao direktor u tvrtki za poslovno savjetovanje Irikon, koju je krajem 2010. godine osnovala njegova supruga Jasminka Fanuko-Polančec.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • dezer 12.08.2012.

    Koji je to glumac.bubuni je

  • maradonamario 11.08.2012.

    SRAMOTA, KORUMPIRANE BUDALE U PRAVOSUĐU. Polančec je ukrao novac narodu i sada s njime platio slobodu, Fujjjj zgadila mi se ova država ,sutra idem u Rusiju putinu da mu to ispričam

  • marija1411 11.08.2012.

    zatvor mu dođe ko piknik i ja bi tako "u zatvor"

Komentiraj...
Vidi sve komentare