To je to što me zanima!

Dan nakon što su našli drogu, na kafić u Zadru bacili bombu

Policija je u zadarskom kafiću u utorak pronašla kokain, marihuanu i amfetamine, a u srijedu je nepoznati počinitelj na isti kafić bacio eksplozivnu napravu
Vidi originalni članak

Eksplozivnu napravu, za koju policija još utvrđuje kakva je i kojeg sastava bila, nepoznati je počinitelj u srijedu oko 18 sati ubacio u ugostiteljski objekt, odnosno kafić u Ulici Polačišće na zadarskoj Relji. Štetu od, po njegovoj procjeni, 80.000 kuna, policiji je prijavio vlasnik (51).

Isti taj vlasnik, doznajemo neslužbeno, je Goran Vitlov Sisak, kojeg je zadarska policija samo dan ranije, i ne prvi put, privela zbog droge. 

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Policijske uprave zadarske pretragom njegovog kafića pronašli su gotovo 10 grama kokaina, gram marihuane i oko gram amfetamina. Vlasnika su priveli, oduzeli su mu drogu, a nakon kriminalističke obrade Vitlova su pustili uz kaznenu prijavu Državnom odvjetništvu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Goran Vitlov zvani Sisak i Tomislav Hromin iz Zadra te Zagrepčanin Saša Kadić "pali" su u studenom 2011. godine zbog sumnje da su na zadarskom području dilali drogu te su završili iza rešetaka. Sisak je sudjelovao i u oružanom sukobu na zadarskoj Voštarnici 2006. godine.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • 05.01.2015.

    "Goran Vitlov zvani Sisak i Tomislav Hromin iz Zadra te Zagrepčanin Saša Kadić "pali" su u studenom 2011. godine zbog sumnje da su na zadarskom području dilali drogu te su završili iza rešetaka. Sisak je sudjelovao i u oružanom sukobu na zadarskoj Voštarnici 2006. godine." Ovo sve govori o našem kaznenom zakonu i učinkovitosti kazne zatvora. Sve recidivisti, cijepljeni protiv zatvora.

  • 24 hours 03.01.2015.

    pantera drago mi je da nas ima ;)

  • liliana 02.01.2015.

    Dobar primjer Hrvatima,jedino sa drogom postaješ bogat,u Hrvatskoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare