To je to što me zanima!

Danas još pretežno sunčano, a u srijedu negdje moguć i snijeg

U utorak mjestimice može pasti malo kiše, a u srijedu malo snijega. U unutrašnjosti će puhati slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni vjetar, a na Jadranu umjerena i jaka bura
Vidi originalni članak

Danas će biti pretežno sunčano uz povremeno umjerenu naoblaku, a navečer i u noći na utorak dolazi naoblačenje sa sjevera, ponegdje sa slabom kišom, koja se u unutrašnjosti može smrzavati u dodiru s hladnom podlogom, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ).

U utorak mjestimice može pasti malo kiše, a u srijedu malo snijega. U unutrašnjosti će puhati slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni vjetar, a na Jadranu umjerena i jaka, mjestimice na udare i olujna bura. Najniža jutarnja temperatura zraka od -4 do 1, na moru između 4 i 9. Najviša dnevna uglavnom od 3 do 8, na Jadranu između 12 i 16 °C. U srijedu i četvrtak hladnije uz umjerenu i jaku buru i tramontanu.

Ceste vlažne i skliske

Kolnici su mjestimice vlažni i skliski u Lici, Gorskom kotaru te većem dijelu unutrašnjosti, a zbog niskih je temperatura moguća poledica, osobito na mostovima i nadvožnjacima. Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Lici i središnjoj Hrvatskoj, a ima je na autocestama A1 između čvorova Otočac i Gospić i A3 između Bregane i čvora Jankomir., izvijestio je u ponedjeljak Hrvatski autoklub (HAK).

Radovi su i na graničnom prijelazu Slavonski Brod, smanjen je broj ulaza i izlaza, pa se vozače upozorava na gužve i duža čekanja te im savjetuje  da koriste susjedne granične prijelaze.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Timmy2 26.12.2016.

    Mrzim snijeg !

  • nebeskotjelo 26.12.2016.

    Mi vam apsolutno nevjerujemo nista!Nemojte nas lagati više jer nije potrebno!!!

  • Igor Petak 26.12.2016.

    Najavljujete vi taj snijeg vec dva tjedna ali ga nema! Nešto ste govorili o toploj zimi pa je prosjecna, nemate pojma....

Komentiraj...
Vidi sve komentare