To je to što me zanima!

Bandić izgubio: Sud je odlučio da HRT nije kriv za klevetu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sutkinja je zaključila da su novinarke postupile u dobroj vjeri te da nisu komentirale i poticale Zorana Milanovića na sadržaj izjave u kojoj Bandića proziva za korupciju
Vidi originalni članak

Sutkinja Općinskog građanskog suda u Zagrebu Zorka Čačić Zagrajski odbila je tužbu Milana Bandića protiv HRT-a zbog prenošenja izjave premijera Zorana Milanovića kojom ga je navodno oklevetao i uvrijedio. 

Sutkinja je ustvrdila da su novinarke postupale u dobroj vjeri i pri tome zadržale primjerenu i potrebnu profesionalnu distancu jer ničime nisu komentirale ili na drugi način poticale autora na sadržaj sporne izjave. 

Podsjetimo, Bandić je tražio 120.000 kuna odštete. 

Premijer je intervju dao HTV-u tijekom lokalnih izbora 2013. prije nego je Bandić u drugom krugu izabran za gradonačelnika. Tada ga je prozvao za korupciju i klijentelizam. 

Idi na 24sata

Komentari 200

  • be yourself 01.12.2014.

    Mislim da će Banditos uskoro u kavez na dugo hlađenje.

  • Dubravko Črnjak 01.12.2014.

    Možete vi meni brisati komentare koliko god hoćete. Bandić je osumnjičena osoba...i to ne zato jer je na Trgu čitao novine. Polako postajete portal koji sliči privjesku najgorih diktatorskih režima, u kojima se ime Velikog vođe ne smije ni spomenuti, a kamoli napisati da je mjerna jedinica za nepotizam. Gdje je moja sloboda govora, dok u isto vrijeme vidim cijelu hrpu vulgarnih, uvredljivih komentara, koji se, gle čuda....ne brišu!??

  • 01.12.2014.

    Mnogi hrvatski građani staju u obranu korumpiranih ljudi, iako "gladuju" i naveliko kopaju po kantama za smeće i to dobrim dijelom zahvaljujući korupciji i korumpiranim ljudima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare