To je to što me zanima!

Danas uživamo u suncu, ali na sjevernom Jadranu i jaka bura, u ponedjeljak sunce i pljuskovi

Danas će na kopnu vjetar biti slab do umjeren sjeveroistočni i istočni, na sjevernom Jadranu umjerena i jaka bura, podno Velebita i s olujnim udarima, a u Dalmaciji vjetar slab, no zapuhat će umjerena bura
Vidi originalni članak

Pretežno sunčano, mjestimice uz umjeren dnevni razvoj oblaka, ujutro ponegdje u kotlinama kratkotrajna magla, a uglavnom u Dalmaciji te Lici i Gorskom kotaru poslijepodne lokalno moguć poneki pljusak s grmljavinom, prognozira za nedjelju Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ).

Na kopnu vjetar slab do umjeren sjeveroistočni i istočni, na sjevernom Jadranu umjerena i jaka bura, podno Velebita i s olujnim udarima, a u Dalmaciji vjetar slab, no zapuhat će umjerena bura i sjeverozapadnjak.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 26 Celzijevih stupnjeva.

U ponedjeljak sunce i pljuskovi

U ponedjeljak bit će pretežno sunčano, a uglavnom u unutrašnjosti bit će umjerenog i lokalno jakog dnevnog razvoja oblaka pa su poslijepodne vjerojatni pljuskovi i grmljavina.

Vjetar na kopnu slab do umjeren sjeveroistočni, popodne uz pljuskove prolazno s jakim udarima, a na Jadranu bura i sjeverozapadnjak.

Najniža jutarnja temperatura zraka u unutrašnjosti od 11 do 14, na Jadranu od 15 do 18, a najviša dnevna uglavnom između 22 i 27 °C.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare