To je to što me zanima!

Danska: Žena bez nogu i ruke uskoro će roditi sina

Liječnici su Melek (24) rekli kako bi trudnoća za nju mogla biti opasna. Trudna je osam mjeseci, a u početku nije mogla vjerovati kako je zatrudnjela
Vidi originalni članak

Dankinja Melek (24) rodila se bez nogu i jedne ruke. Iako su joj liječnici rekli da bi trudnoća za nju mogla biti opasna, Melek će uskoro roditi zdravo dijete.
- Liječnici su mi rekli da nikada nisu vidjeli nekoga kao što sam ja. Bili su zabrinuti za mene. Brinuli su se i moja obitelj i prijatelji, no nisam bila nervozna. Sad sam u osmom mjesecu trudnoće i sve je u redu - kaže Melek koja bi uskoro trebala roditi dječaka. Dječak je već težak tri kilograma, a Melek i njezin suprug su ga odlučili nazvati Semih Akin. Melek kaže da je zatrudnjela prirodnim putem. Dodaje da u početku nije mogla vjerovati da je trudna pa je napravila pet ili šest testova kako bi bila sigurna. Priznala je i da su joj zadnja dva mjeseca dosta teška.
- Inače imam 38 kilograma. U trudnoći sam naravno dobila nekoliko kilograma i zbog toga uglavnom ležim - rekla je Melek. Puno joj pomaže suprug Mehmet koji potječe iz Turske. Upoznali su se prije nekoliko godina. Najprije su bili prijatelji, a onda su se i zaljubili. Vjenčali su se prije šest godina, piše Efakt.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • user_2971 26.02.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • breskvica 26.02.2010.

    Baš lijepo što bez obzira na sve ima nekoga kraj sebe, to je prava ljubav. svu sreću im želim!

  • labelwriter 26.02.2010.

    ajme, pa kako je on njoj napravija bebu? mislim kako moze ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare